marker wheell center of wheel

Випробуй удачу!

Ви маєте шанс виграти знижку

Секретний код зі знижкою та деталі ми відправимо на ваш Email, який ви використали при реєстрації.

start button
-
×
phone(067) 374 05 57 Пн-Пт 09:00 - 18:00

Також ми пропонуємо такі продукти :

Светр чоловічий COMMERCIAL

RW21-SWM053
1099 UAH 769 UAH

Блуза чоловіча RUSTY ART RW19-BLM302 Колір Синій

Модель : RW19-BLM302
Стара ціна : 1099 UAH
Ціна : 700 UAH

Оберіть колір:
Синій

Оберіть розмір:
Таблиця розмірів

Блуза з капюшоном з колекції RUSTY ART. Модель із застібкою на блискавку виконана з гладкого трикотажу.

- Прямий фасон.

- Рукава і низ зі стягуванням.

- Врізні кишені.

- Капюшон зі стягуванням.

- Довжина рукава: 65 см.

- Довжина: 73 см.

- Ширина під рукавами: 59 см.

- Параметри вказані для розміру M.

Склад: 100% бавовна.

Блуза чоловіча RustyArt: що необхідно враховувати, щоб купити блузу чоловічу?

Як показує практика, чоловічі блузи не так широко обговорюються, як піджаки від костюмів, блейзери або інші популярні варіанти одягу, тому наша команда інтернет-магазину «MedicineWear» вирішила підготувати короткий посібник з вибору і того, що робить їх надзвичайно універсальною річчю, а також чому наступної дією, яку Ви зобов'язані виконати, відвідавши наш сайт – це купити блузу чоловічу.

Залежно від Вашої професії та особистого смаку, Ви, напевно маєте принаймні один піджак і блейзер в домашньому гардеробі прямо зараз. Звичайно, для деяких з Вас блейзер може бути частиною старої шкільної форми, але це не стосується справи, так як, судячи з усього, у Вас немає блузи, яка є найменш офіційним стилем чоловічих жакетів, тому, якщо Ви не відвідуєте весілля і ділові зустрічі «у краватках» в кожен уїк-енд, чоловічі блузи можуть легко зайняти особливе місце в домашньому гардеробі серед сорочок, трикотажу і джинсів, адже вони – ідеальна річ для оволодіння правильним стилем casual, так що Ви ніколи не відчуєте себе спантеличеним таким дратівливо-розпливчастим дрес-кодом.

Якщо Ви ще не переконалися в тому, що блуза чоловіча RustyArt заслуговують Вашої уваги, можливо, той факт, що вони можуть допомогти поліпшити Вашу фігуру і створити більш мужню форму через плечі і тулуб, переконає Вас. З практичної точки зору ці кофти призначені для тепла, а також можуть містити безліч кишень для зберігання необхідних речей. Більш того, якщо Ви зробите свій вибір на користь одного з представлених в основній категорії примірників від іменитого польського бренда Medicine, це дозволить Вам виглядати стильно і оригінально на наступній вечірці в офісі (якщо немає ніяких правил стосовно корпоративного стилю); в той час як всі інші ходять в типовій комбінації чіносів, сорочок і краваток, Ви можете виділятися в дещо іншому.

Чому варто купити блузу чоловічу?

По-перше, важливо знати основні моменти, що відрізняють чоловічі блузи від всіх інших стилів чоловічих кофт, пропонованих сьогодні на ринку. Якщо зробити невеликий екскурс в історію, то олімпійка спочатку була символом розкоші і носилася спеціально для таких видів спорту, як стрільба. З часом, її стиль і призначення змінилися, і тепер вона пов'язана з більш невимушеною формою одягу.

Блузи чоловічі купити пропонується у величезному асортименті кольорів, візерунків і текстур, перераховувати які немає сенсу – Ви можете дізнатися цю інформацію в картці моделі, що найбільш сподобалася Вам. Це миттєво робить їх більш універсальними, ніж інші куртки, так як Ви обов'язково знайдете ті, які ідеально вписуються в іншу частину Вашого гардеробу. Також чоловічі блузи більш неструктуровані, ніж звичайні куртки і блейзери, хоча частіше використовується більш важка тканина.

Немає результатів.
Для того, щоб залишити відгук Вам слід авторизуватися та оновити сторінку.
Даруємо 250₴ на першу покупку!
Отримайте знижку та заощаджуйте з кожним придбанням!
×