marker wheell center of wheel

Випробуй удачу!

Ви маєте шанс виграти знижку

Секретний код зі знижкою та деталі ми відправимо на ваш Email, який ви використали при реєстрації.

start button
-
×
phone(067) 374 05 57 Пн-Пт 09:00 - 18:00

Також ми пропонуємо такі продукти :

Футболка жіноча BASIC

RS19-TSD050
259 UAH 199 UAH

Топ жіночий BASIC

RW20-TSD093
329 UAH 189 UAH

Футболка жіноча MEDICINE

RS23-TSD952
849 UAH 729 UAH

Футболка жіноча MUSIC WALL RW18-TSDA18 Колір Чорний

Модель : RW18-TSDA18
Стара ціна : 499 UAH
Ціна : 280 UAH

Оберіть колір:
Чорний

Оберіть розмір:
Таблиця розмірів

Футболка з колекції MUSIC WALL. Модель з принтом, виконана з гладкого матеріалу.

- Прямий фасон.

- Круглий виріз.

- Тонкий, еластичний трикотаж.

- Довжина: 62 см.

- Ширина під пахвами: 48 см.

- Параметри вказані для розміру S.

Склад: 100% бавовна.

Футболка MusicWall: чорна футболка жіноча

Найкориснішим і найрізноманітнішим одягом у Вашому гардеробі повинна бути футболка. Футболки для жінок – це універсальний тип одягу, який можна носити для чого завгодно, починаючи від дуже невимушеного вигляду до супер модного LOOKу. Футболка MusicWall, ймовірно, найпростіший вид одягу, щоб носити, коли треба підготуватися до прогулянки в одну мить. У MedicineWear ми раді представити лінійку MusicWall від польського бренда Medicine, одну з моделей якої Ви маєте змогу детально роздивитися на цій сторінці. Ми вважаємо, що ця мода для всіх і не повинна бути занадто дорогою. У нас Ви можете знайти класні футболки, такі як ця чорна футболка жіноча, з варіантами цін, які знаходяться в доступному діапазоні.

Немає жодних обмежень для безлічі різних нарядів, які Ви можете створити за допомогою колекції наших жіночих футболок. Залежно від структури вашого тіла, Ви можете обрати тип підгонки, вирізу ворота і стиль, який хотіли б. Ви можете вибрати квадратні, мішкуваті або слім жіночі футболки. Ви можете вибрати «базові» кольори футболок, такі як білий, чорний, синій або сірий. Або поекспериментуйте з більш яскравими відтінками кольорів і принтів, щоб знайти ті, які підходять Вам найбільше.

Ви також знайдете кращі футболки для жінок в стильних вирізах. Ви можете почати з звичайних круглих і V-образних жіночих футболок і перейти до варіантів високої шиї і водолазки. Вам не потрібно шукати куртки, якщо Ви хочете, щоб Ваша голова була покрита, так як ми пропонуємо вам багато футболок з капюшоном для жінок.

Шиповані, вишиті, вирізані деталі, аплікація – необмежені варіанти, коли справа доходить до стилю, який Ви можете вибрати з нашої колекції футболок для жінок онлайн на medicinewear.com.ua. Наші прикольні футболки для жінок пристосовані не тільки для повсякденних випадків: Ви знайдете кращі футболки для жінок для фітнесу та спортивних заходів також.

В нашому інтернет-магазині Вам пропонується модна і доступна чорна футболка жіноча, в тому числі футболки для жінок з варіантами цін, які знаходяться в межах Вашої досяжності. Якщо є певний тип, який є Вашим улюбленим, можете запастися більшою кількістю в розмірі декількох футболок або більше.

Немає результатів.
Для того, щоб залишити відгук Вам слід авторизуватися та оновити сторінку.
Даруємо 250₴ на першу покупку!
Отримайте знижку та заощаджуйте з кожним придбанням!
×