marker wheell center of wheel

Випробуй удачу!

Ви маєте шанс виграти знижку

Секретний код зі знижкою та деталі ми відправимо на ваш Email, який ви використали при реєстрації.

start button
-
×
phone(067) 374 05 57 Пн-Пт 09:00 - 18:00

Також ми пропонуємо такі продукти :

Гаманець жіночий BASIC

RW20-PFD401
499 UAH 239 UAH

Гаманець жіночий BASIC

RW20-PFD701
499 UAH 399 UAH

Гаманець жіночий UTOPIAN DREAM RW19-PFD301 Колір Чорний

Модель : RW19-PFD301
Стара ціна : 299 UAH
Ціна : 239 UAH

Оберіть колір:
Чорний

Оберіть розмір:
Таблиця розмірів

Гаманець з колекції UTOPIAN DREAM. Модель виконана з штучної шкіри.

- Відділення для монет із застібкою.

- Відділення для банкнот.

- Розміри: 10x18,5 см.

Склад: 100% поліуретан.

Гаманці Dream жіночі від Medicine

Бумажник Dream, представлений на цій сторінці нашого інтернет-магазину, за своїм форм-фактором нагадує клатч – мініатюрну сумочку, в якій можна носити пластикові карти, готівку і телефони; це компактна, але ефективна заміна сумок, яка має популярну прямокутну форму, здатну поєднатися майже з будь-яким елементом одягу або стилем.

Гаманці Dream жіночі можна поєднувати в якості аксесуарів з сукнями, джинсами та іншими предметами одягу, але, крім своєї привабливості і стилю, вони також мають додаткові переваги, такі як:

1. Дозволяють носити предмети першої необхідності в своєму невеликому просторі. Якщо Ви не в настрої брати велику і громіздку сумку, і зайву вагу на шию і плечі кожен раз, коли виходите на вулицю, але також не можете терпіти одутлих кишень, ця модель гаманців стане Вашим спасінням! Звільніть себе від громіздкої сумочки і носіть з собою невеличкий та стильний гаманець-клатч.

2. Використовується як аксесуар для сукні. Зрештою, все це лягає на наші кишені. Одяг, сумка, взуття та аксесуари компенсують значну вартість, і іноді ми не розуміємо, на чому йти на компроміс. Купівля гаманця UtopianDream і носіння його з Вашим красивим платтям може зробити Вас ще більш привабливою, не вкладаючи гроші в інші аксесуари. Гаманець-клатч може прекрасно працювати в якості аксесуара до сукні, і зробить це ще краще, якщо доповните образ парою стильних туфель!

3. Крихітні клатчі приносять шикарні флюїди. Так! Бумажник Dream справляє враження з першого погляду. Носіння гарного вбрання і псування його краси, несучи громіздку сумку, виглядає ганебно; носіння клатча, навпаки, показує ставлення. Є певна частка впевненості в очах і ході дами з компактним гаманцем в руці. Якщо хочете почувати себе як «діва», опис гаманця, представленого на цій сторінці нашого інтернет-магазину, пропонує його використання для вечірок, заходів і побачень. Модель зі штучної шкіри завжди викликає захоплення у багатьох жінок, і вони люблять носити її з собою.

4. Він легкий і красивий. Гаманці Dream жіночі прості в обігу, дуже зручні і компактні, так що вони вимагають мінімальних або взагалі ніяких зусиль. Ви можете ходити весь день з гаманцем в руці, куди можете легко покласти свої гроші, карти, ключі і телефон. Зазвичай клатч-гаманці невеликі, але є і більші розміри, доступні в нашому каталозі, і Ви можете покласти кілька додаткових речей і забрати їх на ділову зустріч.

Немає результатів.
Для того, щоб залишити відгук Вам слід авторизуватися та оновити сторінку.
Даруємо 250₴ на першу покупку!
Отримайте знижку та заощаджуйте з кожним придбанням!
×