marker wheell center of wheel

Випробуй удачу!

Ви маєте шанс виграти знижку

Секретний код зі знижкою та деталі ми відправимо на ваш Email, який ви використали при реєстрації.

start button
-
×
phone(067) 374 05 57 Пн-Пт 09:00 - 18:00

Також ми пропонуємо такі продукти :

Кросівки чоловічі CITY ATTITUDE

RS20-OBM302
1499 UAH 1049 UAH

Сліпони чоловічі MEDICINE

RS22-OBM502
1099 UAH 999 UAH

Кросівки чоловічі BASIC RS19-OBM100 Колір Чорний

Модель : RS19-OBM100
Стара ціна : 1399 UAH
Ціна : 1299 UAH

Оберіть колір:
Чорний

Оберіть розмір:
Таблиця розмірів

Кросівки з колекції BASIC. Модель виготовлена із замші.

- Круглий, м'який носок.

- Гумова, стійка підошва.

- Текстильна внутрішня частина.

- Довжина устілки становить: 26 см.

- Параметри вказані для розміру 41.

Матеріал: замша. Підошва: матеріал синтетичний.

Забудьте про шкіру: замшеві кросівки чоловічі – це шлях вперед!

Замшеві кросівки чоловічі… вони приблизно так само надійні в погану погоду, як парасолька з туалетного паперу: це кошмар для очищення і, якщо Ви проллєте на них склянку червоного вина, найчастіше, це означатиме, що вони зіпсовані.

І все ж, незважаючи на те, що вони не можуть похвалитися таким самим рівнем практичності або, «винної» стійкості, як їх шкіряні аналоги, вони залишаються однією з найважливіших інвестицій у взуття, які може зробити людина: це ворсисте взуття легке, зручне і, якщо знаєте, як доглядати за ним, смертельних плям і пошкоджень водою можна взагалі уникнути!

Чому треба купити замшеві кросівки чоловічі на нашому сайті?

Люди часто говорять про замшу і шкіру, як ніби це абсолютно різні матеріали. Це не так. Обидва зроблені з волової шкіри, але в той час як шкіра (зовнішня шкіра тварини) має гладку обробку, замша (внутрішній шар шкіри) має бархатистий вигляд. Кожен з них має свої «плюси» і «мінуси», і хоча замша може бути більш сприйнятлива до фарбування, ніж гладка шкіра, вона менш схильна потертості і, як правило, легше ламається.

Тоді є хороша зовнішність. Чоловічі кросівки із замші мають більш пористу обробку, яка добре утримує барвник, що означає, що більш яскраві і насичені кольори досяжні, ніж з іншими матеріалами. Це те, що німецький гігант спортивного одягу Adidas капіталізував, з трьома хрусткими білими смугами, встановленими на яскравому тлі замші, ставши чимось на зразок торговельної марки в своєму власному праві.

Підвищений ризик фарбування є те, що, як правило, відлякує покупців. Однак гідрофобні продукти, які забезпечують, свого роду, водовідштовхувальне силове поле, практично усунули цю проблему. Тепер Ви можете встати, з'їсти хот-дог і надягти пару замшевих кросівок, знаючи, що якщо гірчиця капне, вона просто скотиться з поверхні Вашого взуття!

Мабуть, найпривабливіша риса замшевих кросівок – це те, як легко їх стилізувати. Знайдіть досить розумну пару (низький профіль, колір блоку, мінімальна деталізація), і немає ніяких причин, по яких вони не можуть бути комбіновані з пошиттям у вигляді укорочених штанів, (переважно неструктурованих) піджака і футболки або сорочки поло. На іншому кінці спектру, пара класичних, ретро кросівок із замші, схожих на модель Basic від Medicine, доповнять чудовий суботній наряд, коли його носять як частину повсякденного вбрання з джинсами, толстовкою з круглим вирізом і курткою з капюшоном.

Немає результатів.
Для того, щоб залишити відгук Вам слід авторизуватися та оновити сторінку.
Даруємо 250₴ на першу покупку!
Отримайте знижку та заощаджуйте з кожним придбанням!
×