marker wheell center of wheel

Випробуй удачу!

Ви маєте шанс виграти знижку

Секретний код зі знижкою та деталі ми відправимо на ваш Email, який ви використали при реєстрації.

start button
-
×
phone(067) 374 05 57 Пн-Пт 09:00 - 18:00

Також ми пропонуємо такі продукти :

Кросівки чоловічі BASIC

RS19-OBM100
1399 UAH 1299 UAH

Мокасини чоловічі BASIC

RS19-OBM503
1499 UAH 780 UAH

Сліпони чоловічі MEDICINE

RS22-OBM502
1099 UAH 999 UAH

Кросівки чоловічі BASIC RS19-OBM101 Колір Темно-бежевий

Модель : RS19-OBM101
Стара ціна : 1499 UAH
Ціна : 900 UAH

Оберіть колір:
Темно-бежевий

Оберіть розмір:
Таблиця розмірів

Кросівки з колекції BASIC. Модель виготовлена з поєднання натуральної шкіри, синтетичного і текстильного матеріалів.

- Круглий, м'який носок.

- Гумова, стійка підошва.

- Текстильна внутрішня частина.

- Довжина устілки становить: 27 см.

- Параметри вказані для розміру 41.

Матеріал верху: синтетичний матеріал, текстильний матеріал, натуральна шкіра. Підошва: матеріал синтетичний.

Кросівки чоловічі текстильні Basic від Medicine

Коли справа доходить до взуття, кросівки – найпростіший спосіб продемонструвати свій особистий стиль.

Щоб якнайбільше спростити Вам процес вибору і покупки, наш каталог включає найстильніші пари від відомого польського бренду Medicine – від класичних силуетів, які Ви, ймовірно, знаєте і любите, до чудових стилів з нових колекції, представником яких є представлена на цій сторінці пара Basic.

Якщо потрібно вибрати лише одну пару стильних кросівок, можете сміливо розглядати саме ці кросівки чоловічі текстильні: вони більш класичні за своєю естетикою, виготовлені з натуральної шкіри, що поєднується з текстильними і замшевими вставками, і неодмінно підійдуть майже до всього у Вашому гардеробі; а вагомий аргумент, яким виступає акційна ціна 900 грн, зробить покупку ще більш приємною!

Чому саме кросівки Basic?

Основна мета взуття – захистити Ваші ноги. Крім того, більшість людей сказали б, що взуття найбільше використовується для вираження власного особистого стилю, а чоловічі текстильні кросівки, на нашу думку, є найкращим типом взуття, з яким це можна зробити.

Колекціонери кросівок з більш ніж 10 парами мають можливість носити і бачити деякі з кращих, ы те, що кожен вважаєте «найкращим», в значній мірі залежить від того, який саме його особистий стиль і що шукає в кросівках, але щоб допомогти розібратися в мільйонах стилів, в яких можуть бути доступні кросовки чоловічі, каталог наш включає виключно комфортні, якісні та доступні моделі, якою є пара з колекції Basic, - оптимальний варіант для поціновувачів повсякденного стилю.

Незалежно від того, чи шукаєте Ви перевірену часом класику, елегантну пару, щоб носити в офісі, або спортивні кросівки, щоб відповідати своїм улюбленим спортивним предметам, кросівки Бейсік – це та пара, яку Ви захочете мати в своїй шафі і на ногах. Якщо шукаєте саме білі кросівки, можете знайти більшість з наведених нижче варіантів в повністю білих варіантах. Незалежно від того, який колір є для Вас пріоритетним, можете зберегти свої кросівки свіжими та чистими за допомогою ефективних засобів для чищення взуття та атмосферостійких спреїв.

Незалежно від того, які кросівки ви виберете, є кілька основних принципів, як носити кросівки.

Завжди:

  •          Купуйте кросівки, що відповідають Вашому поточному гардеробу: що хорошого в тому, щоб купити пару, що є останнім «трендом», якщо вона не відповідає Вашому стилю? Не застрибуйте у потяг тренда тільки тому, що він проходить. Вибирайте взуття, яке доповнює те, що у Вас вже є, а не взуття, яке вимагає викупу всього Вашого гардеробу.
  •          Носіть їх в потрібних випадках (не дуже повсякденно): кросівки неймовірно універсальні, але вони не замінюють взуття для костюмів. Вам можуть зійти з рук кросівки з будь-яким вільним нарядом і, можливо, навіть деякі повсякденні, неструктуровані костюми – але вони не призначені для кожного випадку (наприклад, весілля).
  •          Тримайте їх чистими: не має значення, наскільки круті Ваші кросівки, ефект буде втрачено, якщо вони не будуть блискучими. Правильний догляд за кросівками включає в себе миття шнурків, усунення запахів, чистку підошов, а також використання взуттєвих захисних засобів для кросівок.
Немає результатів.
Для того, щоб залишити відгук Вам слід авторизуватися та оновити сторінку.
Даруємо 250₴ на першу покупку!
Отримайте знижку та заощаджуйте з кожним придбанням!
×