marker wheell center of wheel

Випробуй удачу!

Ви маєте шанс виграти знижку

Секретний код зі знижкою та деталі ми відправимо на ваш Email, який ви використали при реєстрації.

start button
-
×
phone(067) 374 05 57 Пн-Пт 09:00 - 18:00

Також ми пропонуємо такі продукти :

Куртка жіноча DENIM DAYS

RS20-KUD401
1199 UAH 839 UAH

Куртка жіноча AMBER AMBIENT

RW19-KPD600
2499 UAH 1679 UAH

Куртка жіноча ESSENTIAL

RS21-KUD305
2099 UAH 1499 UAH

Куртка бомбер жіноча WORK IN PROGRESS RW16-KUD300 Колір Хакі

Модель : RW16-KUD300
Ціна : 759 UAH

Оберіть колір:
Хакі

Оберіть розмір:
Таблиця розмірів

Куртка з колекції WORK IN PROGRESS. Злегка утеплена модель виконана з гладкого матеріалу.

- Утеплена модель з підкладкою.

- Прямий фасон.

- Кишені із застібкою.

- Застібається на блискавку.

- Тонка нееластична тканина.

- Рукава і низ моделі з манжетами.

- Довжина рукава: 59 см.

- Довжина: 64 см.

- Ширина під пахвами: 50 см.

- Ширина в плечах: 41 см.

- Параметри вказані для розміру S.

Основний матеріал: 100% поліестер. Підкладка: 100% поліестер. Наповнювач: 100% поліестер.

Куртка бомбер жіноча WorkInProgress – Ваш оптимальний вибір!

Лінійка верхнього жіночого одягу WorkInProgress від відомого польського бренду Medicine – це куртки, які є, свого роду, аналогами хенлі серед футболок, - тобто, з будь-якої причини вони змушують Вас миттєво виглядати гарніше. Можливо, це чоловічі військові вібрації, а може, це їхній потенціал нашарування одягу, але кожна дівчина стає схожою на кращу версію себе, якщо на ній одягнена така куртка бомбер жіноча.

Куртка «Бомбер» жіноча - це коротка куртка з неформальним кроєм і в’язаними манжетами навколо талії, рукавів та коміра. Як випливає з назви, вона має авіаційне походження та вперше з'явилася в 1917 році. Завдяки американським пілотам, які служили в Першій світовій війні і були незадоволені своїми тодішніми куртками, виготовлені з натуральної шкіри, резистентні до води, куртки-бомбери зараз є поширеним предметом одягу для широкої публіки. У 1980-х рр. куртка-бомбер стала модною постановкою панк-культури. Сьогодні ми бачимо велике повернення цього типу куртки, оскільки багато дизайнерів та стилістів вибирають саме її як основу для власних ідей та художнього бачення. Не є виключенням і представлена на цій сторінці куртка Прогресс.

Найбільша вигода, яку може запропонувати куртка бомбер жіноча – це її універсальність. Ви можете носити цю куртку протягом сезонів, будь то весна, осінь чи навіть прохолодна літня ніч – куртка-бомбер, безумовно, стане в нагоді. Крім того, куртки-бомбери ідеально підходять і чоловікам, і жінкам, особливо якщо вони шукають нестандартно комфортний і «крутий» вигляд. Наприклад, джинси, футболка та комбінезон з бомбер-курткою неминуче створить сучасний, модний вигляд. Настільки ж круто, як виглядає куртка-бомбер, вона також може бути частиною більш серйозного вбрання в поєднанні з приємною парою елегантних штанів і плаття-сорочки – Ви можете носити її замість блейзера. Куртка-бомбер для жінок також може поєднуватися з сукнею.

Тож, як Ви бачите, представлені в колекції куртки Прогресс є не просто стильним елементом верхнього одягу, який неодмінно повинен бути присутнім у кожному гардеробі, а й практичною та універсальною річчю, яку можна поєднувати практично з будь-чим! А доступна ціна робить її покупку ще більш бажаною!

Немає результатів.
Для того, щоб залишити відгук Вам слід авторизуватися та оновити сторінку.
Даруємо 250₴ на першу покупку!
Отримайте знижку та заощаджуйте з кожним придбанням!
×