marker wheell center of wheel

Випробуй удачу!

Ви маєте шанс виграти знижку

Секретний код зі знижкою та деталі ми відправимо на ваш Email, який ви використали при реєстрації.

start button
-
×
phone(067) 374 05 57 Пн-Пт 09:00 - 18:00

Також ми пропонуємо такі продукти :

Куртка чоловіча MONOCHROMATIC

RW20-KUM610
1999 UAH 1599 UAH

Куртка чоловіча MONOCHROMATIC

RW20-KUM610
1999 UAH 1599 UAH

Куртка чоловіча MEDICINE

RS22-KUM501
2299 UAH 2099 UAH

Куртка чоловіча BACK TO THE CLASSIC RW19-KUM503 Колір Темно-синій

Модель : RW19-KUM503
Стара ціна : 2199 UAH
Ціна : 999 UAH

Оберіть колір:
Темно-синій

Оберіть розмір:
Таблиця розмірів

Куртка з колекції BACK TO THE CLASSIC. Злегка утеплена модель виконана з гладкого матеріалу.

- Прямий фасон.

- Кишені із застібкою.

- Застібається на блискавку.

- Ширина під рукавами: 58 см.

- Ширина в плечах: 46,5 см.

- Довжина рукава: 69 см.

- Довжина: 72 см.

- Параметри вказані для розміру M.

Склад: 100% поліестер.

Вітровка чоловіча BackToTheClassic: що потрібно знати і враховувати при покупці

Наша команда, що представляє інтернет магазин чоловічих вітровок відомого польського бренда Medicine переконана, що покупка нової речі не повинна створювати для Вас будь-які складності, у зв'язку з чим вирішили підготувати в даній статті короткий посібник, щоб допомогти вивчити нюанси і компроміси, які слід враховувати при здійсненні покупки. Ми також відзначаємо основні моменти, які слід враховувати для звуження кола вибору, і сподіваємося, що наші рекомендації допоможуть визначити, які вітровки чоловічі найкраще підходять для конкретних заходів на свіжому повітрі.

На нашу думку, чоловічі вітровки є одним із найбільш універсальних і корисних видів верхнього одягу, який Ви можете купити на нашому сайті. «Чому це?»,- запитаєте Ви. Ну, якщо Ви схожі на більшість людей, то захочете проводити більше часу на вулиці, коли настає сприятлива для цього погода. Тим не менш, навіть невеликий вітер або зниження температури можуть значно вплинути на те, наскільки теплим або остиглим буде відчуватися Ваше тіло, особливо при роботі. Через закони фізики конвективні втрати тепла значно збільшуються при русі повітря, будь то легкий бриз або завиваючий вітер. Якщо Ви працюєте, їдете на велосипеді, подорожуєте пішки або іншим чином ведете себе досить активно для потовиділення, то цей ефект буде ще більше збільшений. Ми всі знайомі з ситуаціями, коли переставали працювати на прохолодному вітрі, заливаючись потом, щоб наше тіло охололо, але потім, через конвективні втрати тепла, через кілька миттєвостей ставали холодними і не могли зігрітися. Модні чоловічі вітровки BackToTheClassic забезпечують ідеальний бар'єр для уповільнення цієї втрати тепла і розширюють діапазон комфорту у всіх видах зовнішньої погоди.

Куртки вітровки чоловічі з колекції BackToTheClassic мають цілу низку переваг над іншими зовнішніми або утеплюючими шарами одягу, а саме:

  •          Вони суперлегкі
  •          Вони неймовірно легко і компактно упаковуються
  •          Вони відносно дешеві в порівнянні з дощовиками або флісовими куртками.

У зв'язку з цим, нерідко ми виявляємо, що прагнемо купити вітровки чоловічі і використовувати їх в якості нашого першого варіанту нашаровування для майже будь-яких пригод на відкритому повітрі – з весни, минаючи літо, і до осені (якщо, звичайно, не йде дощ або сніг).

Чому вибирати чоловічі куртки вітровки варто саме у нас?

Шукаєте один з найлегших, найбільш універсальних і найменш дорогих предметів верхнього одягу, які можете собі дозволити? Пропонуємо ознайомитися з представленим в даній категорії каталогом, що включає моделі, ідеальні для майже будь-якої теплої погоди. Щоб допомогти Вам вибрати кращий варіант, ми включили в нього вироби від виключно високоякісного бренду з Польщі, чиє ім’я вже стає поряд зі світовими «гігантами» в світі моди, тому, куртки вітровки чоловічі купити рекомендується у нас, і робити це за прийнятною для себе ціною!

Немає результатів.
Для того, щоб залишити відгук Вам слід авторизуватися та оновити сторінку.
Даруємо 250₴ на першу покупку!
Отримайте знижку та заощаджуйте з кожним придбанням!
×