marker wheell center of wheel

Випробуй удачу!

Ви маєте шанс виграти знижку

Секретний код зі знижкою та деталі ми відправимо на ваш Email, який ви використали при реєстрації.

start button
-
×
phone(067) 374 05 57 Пн-Пт 09:00 - 18:00

Також ми пропонуємо такі продукти :

Куртка чоловіча NIGHT DRIVER

RW20-KUM507
2899 UAH 1699 UAH

Куртка чоловіча ESSENTIAL

RS22-KUM108
2699 UAH 2299 UAH

Пальто чоловіче URBAN STORIES RW19-KPM702 Колір Темно-синій

Модель : RW19-KPM702
Стара ціна : 3299 UAH
Ціна : 2309 UAH

Оберіть колір:
Темно-синій

Оберіть розмір:
Таблиця розмірів

Пальто з колекції URBAN STORIES. Неутеплена модель виконана з вовняного матеріалу.

- Неутеплена модель з підкладкою.

- Прямий фасон.

- Класичні лацкани.

- Врізні кишені.

- Застібається на гудзики.

- Ширина під рукавами: 55 см.

- Ширина в плечах: 43 см.

- Довжина рукава: 66,5 см.

- Довжина: 90,5 см.

- Параметри вказані для розміру L.

Купити пальто чоловіче UrbanStories від Medicine

Пальто чоловіче – це один з предметів одягу, який залишається функціональним і майже незмінним протягом більше ста років; насправді, походження цього виду верхнього одягу можна простежити до пальто Tielocken Thomas Burberry, розробленого для британських офіцерів в Англо-бурській війні.

Сьогодні лише деякі чоловіки вирішують купити пальто чоловіче UrbanStories, незважаючи на його неминущу спадщину. Але для деяких це універсальний предмет гардероба, і вони знаходять його хорошою інвестицією у власне різноманіття одягу.

Переваги носіння пальто

Є багато переваг в тому, щоб включити пальто чоловіче UrbanStories, ціна якого на нашому сайті є акційною і складає 2309 грн, в свій гардероб. Воно може тримати Вас стильно сухим в дощові дні, а також додати певне відчуття стилю до Вашого LOOKу прохолодну погоду. Крім цього, є й інші переваги носіння або володіння пальто:

  •          Воно непідвладне часу: пальто чоловіче носили військові вже багато років тому, і вони також стали популярною річчю серед солдатів. Сьогодні їх все ще носять чоловіки, і вони бувають різних тканин, кольорів, а також конструкцій. Ви можете або дотримуватися традиційного пальто верблюжого кольору, або спробувати вийти за рамки, вибравши стиль з більш різкою атмосферою.
  •          Воно універсальне: Ви можете носити пальто чоловіче UrbanStories по-різному і на різних заходах. Ви можете носити його на всю довжину і застебнутим для захисту від негоди, або розстебнутим, щоб показати сорочку, яку носите. Ви також можете поєднувати його з джинсами.
  •          Це основний елемент гардеробу: оскільки чоловіки не носять багато аксесуарів, доповнюючи свій образ модним пальто, Ви можете підняти його на абсолютно новий рівень. Краще, якщо у Вас буде модель нейтрального кольору, тому що її легше поєднувати з більшістю речей.

В даний час існує безліч тканин для пальто на вибір, і ось деякі з них:

Бавовняна тканина: більшість пальто сьогодні виготовляються з бавовни, яка щільно сплетена з попліном і саржевими переплетеннями. Бавовна більш міцна і може бути водостійкою, якщо її обробити; бавовняні пальто також дешевше в порівнянні з іншими тканинами, такими як вовна.

Вовняний габардин: ранні тренчі виготовлялися з вовняних габардинових тканин, здатних відштовхувати воду і бути напрочуд міцними. В даний час вовняний габардин використовується тільки на висококласних або індивідуальних пальто – він непрактичний для масового продажу через свою високу вартість.

Елементи 1—4 із 4.

Вишукане, стильне, ділове пальто! Незамінна річ у гардеробі сучасного чоловіка! Дуже подобається!
Дата:


Люблю таку модну класику. Ця річ буде незамінною як в гардеробі юнака, так і поважного чоловіка. Простота крою, але виглядає дуже стильно! Це пальто для впевнених в собі чоловіків ????
Дата:


Люблю чоловіків, які носять пальто. І це мені кинулось в око одразу. Дуже стильне і гарне. Підійде як молодому, так і зрілому чоловікові. На всі випадки життя. Клас!!!
Дата:


Стильне і красиве пальто, таке прикрасить навіть повненьких чоловіків.
Дата:

Для того, щоб залишити відгук Вам слід авторизуватися та оновити сторінку.
Даруємо 250₴ на першу покупку!
Отримайте знижку та заощаджуйте з кожним придбанням!
×