marker wheell center of wheel

Випробуй удачу!

Ви маєте шанс виграти знижку

Секретний код зі знижкою та деталі ми відправимо на ваш Email, який ви використали при реєстрації.

start button
-
×
phone(067) 374 05 57 Пн-Пт 09:00 - 18:00

Також ми пропонуємо такі продукти :

Гра "Покер" MEDICINE

RW23-ROU801
2199 UAH

Подарунковий чоловічий набір з ременя і гаманця XMASS RW18-ROMA07 Колір Чорний

Модель : RW18-ROMA07
Стара ціна : 799 UAH
Ціна : 499 UAH

Оберіть колір:
Чорний

Оберіть розмір:
Таблиця розмірів

Подарунковий набір з двостороннього ременя і гаманця з колекції XMASS. Модель виконана з екологічної шкіри.

- Двосторонній ремінь, з одного боку коричневий, з іншого - чорний, зі штучної шкіри з металевою пряжкою.

- Довжина ременя регулюється індивідуально.

- Гаманець зі штучної шкіри. Розміри: 11 x 10 см.

- Розміри коробки: 28 x 14,5 x 4,8 см.

Склад: 100% поліуретан.

Хоча ми зараз живемо в швидко мінливому світі, використання ексклюзивних предметів, таких як зшитий на замовлення костюм, візитна картка з пресованого паперу або красивий чоловічий подвійний гаманець, створює такий величезний вплив на перші враження. Якщо Ви зіштовхнулися з проблемою пошуку презенту для небайдужого Вам представника сильної статі, а свіжих ідей катма, пропонуємо представлені на цій сторінці нашого інтернет-магазину, присвяченому одягу, взуттю та аксесуарам відомого польського бренда Medicine, чоловічі подарункові набори, - практичний, стильний, а головне – корисний і необхідний набір!

Уже саме слово «набір» вказує на те, що у цій ефектно оформленій подарунковій упаковці знаходиться кілька предметів, в даному випадку – два: ремінь та чоловічий гаманець з колекції XMASS. Як показує практика, подібні чоловічі набори тепло і охоче приймаються в якості подарунка, до того ж, вказують на те, що Ви поставилися покупки відповідально:

  •         по-перше, такий чоловічий набір свідчить про те, що Ви дійсно хотіли купити щось корисне і необхідне, а не просто що-небудь, «для галочки»;
  •         по-друге, не дивлячись на такий солідний набір, складається враження, що він досить дорогий, хоча, завдяки тому, що Ви вирішили купити його в нашому інтернет-магазині, насправді він є досить доступним;
  •         по-третє, такі набори чоловічі включають предмети, які однозначно є необхідними для кожного представника сильної статі, особливо якщо він і сам задумувався над тим, щоб купити ремінь і новий гаманець.

Напевно, не треба окремо наголошувати на те, що кожний виріб, включаючи гаманець і ремінь із даного набору, який випускається під брендом Medicine, має високу якість матеріалу і пошиття, завдяки чому, за умов дбайливого використання, може прослужити не один рік, зберігаючи при цьому свій початковий вигляд!

Оскільки люди, як правило, шукають унікальність і високу якість, ми намагаємося представляти на сайті складні предмети разом з унікальним дизайном. Будучи клієнтом, все, що Вам потрібно зробити – це бути розумним при виборі одного чоловічого подарункового набору, який відповідає Вашому смаку, моді, а також пропонує відмінну продуктивність. Особливо, покупка такого елегантного презенту буде ідеальним подарунком в деяких особливих випадках!

Немає результатів.
Для того, щоб залишити відгук Вам слід авторизуватися та оновити сторінку.
Даруємо 250₴ на першу покупку!
Отримайте знижку та заощаджуйте з кожним придбанням!
×