marker wheell center of wheel

Випробуй удачу!

Ви маєте шанс виграти знижку

Секретний код зі знижкою та деталі ми відправимо на ваш Email, який ви використали при реєстрації.

start button
-
×
phone(067) 374 05 57 Пн-Пт 09:00 - 18:00

Також ми пропонуємо такі продукти :

Сандалі жіночі BASIC

RS19-OBD600
1499 UAH 780 UAH

Шльопанці жіночі FESTIVAL BOHO

RS19-OBD601
1499 UAH 840 UAH

Тапки жіночі MEDICINE

RW22-KAD807
699 UAH 559 UAH

Сандалі жіночі BASIC RS19-OBD600 Колір Чорний

Модель : RS19-OBD600
Стара ціна : 1499 UAH
Ціна : 780 UAH

Оберіть колір:
Чорний

Оберіть розмір:
Таблиця розмірів

Сандалі з колекції BASIC. Модель виконана з натуральної шкіри.

- Застібається на пряжку зі шпилькою.

- Шкіряна внутрішня частина.

- Модель на платформі.

- Висота платформи: 4 см.

- Довжина устілки становить: 23,5 см.

- Параметри вказані для розміру: 37.

Склад: натуральна шкіра.

Сандалі жіночі чорні від Medicine: що це і чому варто купити жіночі чорні сандалі?

Жіночі чорні сандалі – це, скоріше, класичне за формою взуття, що робить його дуже універсальним. Оскільки на цій сторінці нашого інтернет-магазину Medicine представлена справжня «класика» нейтрального і підходящого майже до всього чорного кольору, дівчата зможуть урізноманітнити та комбінувати з їх допомогою свій стиль: модель у більш привабливому кольорі може бути використана в якості елемента, що привертає увагу, - наприклад, модель в червоному кольорі затьмарює інше, досить просте темно-синє вбрання, і притягує погляд. Але сандалі жіночі також можуть доповнювати та вдосконалювати зовнішній вигляд: чим більш класичний випадок, тим більше класичної повинна бути модель, і представник колекції Basic від Medicine є саме таким!

Сьогодні брендові жіночі сандалі доступні в нескінченній кількості різних варіацій, будь то класична благородна шкіра або грайливі нові моделі, - ринок включає в себе вироби від таких «титанів» модної індустрії, як Chanel, Louis Vuitton, Docle&Gabbana, але, навіщо переплачувати, якщо не менш ефектний екземпляр екстра-класу від Medicine можна замовити за більш, ніж доступними за ціною! Однак, як і для всього нашого взуття, якість і комфорт носіння завжди залишається в центрі уваги. Ми пропонуємо купити жіночі сандалі, виготовлені не сучасних текстильних матеріалів, варіанти з яких особливо підходять для сліпучого зовнішнього вигляду або теплих осінніх днів, а з класичної шкіри.

Оскільки сандалі жіночі міцно закріплені в нашому асортименті, ми також пропонуємо найширший їх вибір. Тут Вашій увазі доступні моделі як в класичних кольорах, таких як коричневий, чорний або сірий, але також пропонуємо велику кількість молодіжних моделей яскравих кольорів. Цього року особливо популярні брендові жіночі балетки в червоних, синіх або красивих зелених тонах.

Пропонуємо сандалі жіночі купити всіх «ходових» розмірів

Наші жіночі сандалі доступні практично у всіх розмірах, а асортимент включає екземпляри для особливо вузьких, нормальних і широких стоп. Якщо Вам потрібна допомога у виборі правильного розміру взуття, шукайте розмірну сітку на відповідній сторінці нашого сайту. Так що не соромтеся і переконайтеся самі в унікальній якості наших товарів вже сьогодні. Наші жіночі сандалі – це шкіра найвищої якості, традиційна майстерність виготовлення взуття і велика увага до деталей. Якщо у Вас є які-небудь питання про представлених на сайті моделях, наш кваліфікований персонал з обслуговування клієнтів буде радий допомогти Вам. Не сумнівайтеся довго і зважтеся купити жіночі сандалі (Київ) вже сьогодні, при тому, що наша пропозиція забезпечує для Вас найкраще співвідношення ціни та якості на ринку. Неповторний комфорт від носіння гарантований!

Немає результатів.
Для того, щоб залишити відгук Вам слід авторизуватися та оновити сторінку.
Даруємо 250₴ на першу покупку!
Отримайте знижку та заощаджуйте з кожним придбанням!
×