marker wheell center of wheel

Випробуй удачу!

Ви маєте шанс виграти знижку

Секретний код зі знижкою та деталі ми відправимо на ваш Email, який ви використали при реєстрації.

start button
-
×
phone(067) 374 05 57 Пн-Пт 09:00 - 18:00

Також ми пропонуємо такі продукти :

Шльопанці жіночі FESTIVAL BOHO

RS19-OBD601
1499 UAH 840 UAH

Сандалі жіночі FESTIVAL

RS20-OBD805
1499 UAH 1299 UAH

Кеди жіночі MEDICINE

RS22-OBD501
999 UAH 899 UAH

Сандалі жіночі DAYLIGHT RS19-OBD709 Колір Кавовий

Модель : RS19-OBD709
Стара ціна : 1199 UAH
Ціна : 659 UAH

Оберіть колір:
Кавовий

Оберіть розмір:
Таблиця розмірів

Сандалії з колекції DAYLIGHT. Модель виконана з текстильного матеріалу.

- Гладкий матеріал.

- Застібається на пряжку зі шпилькою.

- Стійка підошва.

- Модель на танкетці.

- Висота танкетки: 8,5 см.

- Довжина устілки становить: 23,5 см.

- Параметри вказані для розміру: 37.

Склад: текстиль, синтетичний матеріал.

Брендові сандалі жіночі: як вибрати і купити жіночі брендові сандалі?

Поряд з майками, морозивом і великою кількістю вітаміну D, брендові сандалі жіночі можуть бути лише однією із найзначніших переваг теплої погоди. Але обрати правильну пару не завжди так просто, як може здатися. У цій статті ми розберемо найбільш затребувані сьогодні жіночі сандалі за типами, а також обговоримо, які з них краще всього підходять для різних видів діяльності. Крім того, ми розглянемо різні матеріали, використовувані для виробництва взуття з відкритим носком, а також їх вплив як на комфорт, так і на підтримку. Нарешті, ми торкнемося того, що необхідно знати і враховувати, щоб купити жіночі брендові сандалі.

Для повного обговорення кожного з продуктів, згаданих у цій статті, обов'язково ознайомтеся з усіма представленими в нашому каталозі моделями, що включає в себе різні сандалі жіночі від відомого польського бренда Medicine. Стаття пояснить показники, які використовуються для оцінки кожної частини: комфорт, стабільність і підтримка, довговічність, водостійкість, зчеплення і стиль. Ці категорії допоможуть пролити світло на аспекти, які можуть мати вирішальне значення у Ваших пошуках ідеальної пари.

Жіночі сандалі Київ яких видів пропонує купити?

В нашому каталозі представлені зразки з легкими поролоновими устілками, відлитими в форму, або устілками з контуром, опорами для ніг, відлитими в форму, та іншими «новинками». Конфігурація ремінця на всіх екземплярах варіюється досить широко; практично у всіх є передній носок у вигляді ремінця, і мало у кого з них не було ремінця на підборах ззаду. Виробник пропонує широкий вибір різних конфігурацій ремінців, які роблять брендові сандалі жіночі унікальними по виду і формі.

Отже, перше, що потрібно пам'ятати, це те, що цей вид взуття продається тільки в натуральних розмірах. Як правило, коли покупці вперше надягають в магазині пару сандалів в стилі ремінця, вони забувають, що, коли ми починаємо йти, ступня «проковзує» вперед до тих пір, поки область між першим і другим пальцем повністю не притискається до стійки ремінця. Хоча це може здатися тонким, величина, на яку Ваші пальці ковзають вперед, може повністю змінити посадку тригера. Тут важлива примірка, тому що саме так підійдуть сандалі, коли Ви йдете. Занадто велике ковзання або незручна стійка на пальцях ніг можуть надалі привести Вас в замішання, а куплені брендові сандалі жіночі перестануть носитися.

Немає результатів.
Для того, щоб залишити відгук Вам слід авторизуватися та оновити сторінку.
Даруємо 250₴ на першу покупку!
Отримайте знижку та заощаджуйте з кожним придбанням!
×