marker wheell center of wheel

Випробуй удачу!

Ви маєте шанс виграти знижку

Секретний код зі знижкою та деталі ми відправимо на ваш Email, який ви використали при реєстрації.

start button
-
×
phone(067) 374 05 57 Пн-Пт 09:00 - 18:00

Також ми пропонуємо такі продукти :

Шарф жіночий ERGO SOLDIER

RS18-SAD500
599 UAH 200 UAH

Хустина жіноча BASIC

RW20-SAD609
599 UAH 399 UAH

Шарф жіночий BASIC

RS21-SAD800
459 UAH 199 UAH

Шарф жіночий BASIC RW18-SAD704 Колір Темно-бордовий

Модель : RW18-SAD704
Стара ціна : 599 UAH
Ціна : 330 UAH

Оберіть колір:
Темно-бордовий

Оберіть розмір:
Таблиця розмірів

Шарф з колекції BASIC. Модель виконана з тонкого трикотажу.

- Розміри: 190 x 64 см.

Склад: 100% акрил.

Купити шарф жіночий BASIC від Medicine

Шарф жіночий BASIC, мабуть, найбільш універсальний з усіх модних аксесуарів жінки, адже навіть похмурий і нудний костюм він може перетворити у дещо стильне та виняткове. Існує широкий спектр кольорів і безліч різних форм на вибір. Насправді шарфи мають досить довгу історію: їх носили єгипетські цариці, щоб відповідати їх головному убору; отже, сучасні шарфи мають єгипетське походження!

Шарф жіночий BASIC ціна якого є акційною і складає усього 330 грн, може бути присутнім як частина Вашого дрес-коду у будь-який час року, адже виконаний з легкого і тонкого трикотажу. Взимку, якщо не хочете бути обтяженим важким светром і шапкою (яка псує зачіску), круто вибрати елегантну шаль і модний шарф; влітку використовуйте шарф, щоб захистити волосся від прямих сонячних променів і пилу. Коли йде дощ, використовуйте шарф, щоб покрити голову! Таким чином, незалежно від сезону, шарф став невід'ємною частиною жіночого гардеробу і, навряд його покине.

Шарф жіночий BASIC – це завидний представник привабливої моди, символ традицій і захисне спорядження від холодних вітрів і пилу. Все в одній речі: не дивно, що шарфи займають перше місце в списку покупок одягу кожної жінки. Шарф може здатися просто шматком тканини, але покупка ідеального шарфа вимагає досить багато досліджень, тож коли плануєте додати шарф в свій гардероб, повинні враховувати кілька параметрів:

  •          тканину;
  •          форму;
  •          сезон;
  •          колір;
  •          тренд;
  •          довжину;
  •          принт;
  •          власну індивідуальність.

Даний аксесуар існує в кількох типах, тому важливо визначитися, чому саме Ви прагнете купити шарф жіночий BASIC: знання конкретної потреби допоможе звузити коло можливостей.

В основному, є три форми шарфів. Вони можуть бути квадратними, прямокутними і трикутними. При носінні вони створюють абсолютно різні ефекти. Існують незліченні варіації цих трьох фундаментальних форм, що породжують сотні варіантів вибору.

  •          Квадратний шарф був вперше представлений французьким брендом Hermes в шовку і мав розміри 90х90 сантиметрів; вони можуть бути доповнені аксесуарами з будь-яким нарядом для будь-якого випадку.
  •          Прямокутний шарф надає повсякденний вигляд будь-якого вбрання, але, зазвичай, його носять з джинсами або коротким платтям. Він може бути драпірований як краватка або закривати шию; прямокутні шарфи кращі в зимовий період.
  •          Трикутні шарфи незмінно використовуються в якості шийних хусток і були популяризовані як бандани ковбоями Дикого Заходу.

Шаль або накидка – це ще одна велика версія шарфа, яка вважається витонченим аксесуаром, який перекидається через плече або надівається на голову в особливих випадках; відома своєю величною і романтичною привабливістю.

Немає результатів.
Для того, щоб залишити відгук Вам слід авторизуватися та оновити сторінку.
Даруємо 250₴ на першу покупку!
Отримайте знижку та заощаджуйте з кожним придбанням!
×