marker wheell center of wheel

Випробуй удачу!

Ви маєте шанс виграти знижку

Секретний код зі знижкою та деталі ми відправимо на ваш Email, який ви використали при реєстрації.

start button
-
×
phone(067) 374 05 57 Пн-Пт 09:00 - 18:00

Також ми пропонуємо такі продукти :

Штани чоловічі RUSTY ART

RW19-SPM300
1299 UAH 910 UAH

Штани чоловічі BASIC

RW19-SPM090
1199 UAH 899 UAH

Штани чоловічі WHISKEY BAR

RS21-SPM200
1199 UAH 959 UAH

Штани чіноси з колекції INVERNESS RW16-SPM020 Колір Темно-бежевий

Модель : RW16-SPM020
Стара ціна : 1279 UAH
Ціна : 499 UAH

Оберіть колір:
Темно-бежевий

Оберіть розмір:
LMS Таблиця розмірів

Чіноси чоловічі з колекції Inverness

Коли справа доходить до чоловічих штанів, чіноси, безсумнівно, є важливим стилем. Як універсальні, вони модні і є обов'язковим для кожного чоловіка. Вони не тільки ідеально підходять для випадкових LOOKів, але вони також можуть поєднуватися зі smart-ансамблями, що робить їх фантастичним предметом. Але, знайти ідеальну пару чіносів і вирішити, як їх стилізувати, може бути складним завданням, особливо для тих, хто давно присвятив себе джинсам. На щастя, ми тут, щоб допомогти, і на цій сторінці нашого інтернет-магазину Medicine пропонуємо уважніше роздивитися представлені тут чіноси чоловічі з колекції Inverness.

Чінос – ідеальний елемент будь-якого чоловічого гардероба, тому не дивно, що вони ніколи не виходять з моди. Незалежно від віку, особистого стилю або випадку, витрати на хорошу пару бавовняних штанів, ймовірно, будуть тими, які повністю себе виправдають. Давайте подивимося, чому всі чоловіки повинні мати пару чіносів.

Чіноси підходять практично для будь-якого випадку. Чіноси чоловічі, купити які онлайн Ви можете на нашому сайті, можуть бути частиною ідеального наряду практично для будь-якого випадку, про який можете думати, будь то формальний, випадковий або десь посередині. Якщо поєднуються з сорочкою і краваткою, вони підходять для носіння в офісі і можуть створити розумний, але стильний зовнішній вигляд. Крім того, вони можуть бути одягнені з повсякденною сорочкою ввечері. Це означає, що лише один елемент може надати Вам нескінченний вибір.

Чіноси можуть носити чоловіки будь-якого віку. У той час як багато модних речей підходять тільки для чоловіків до певного віку, позачасовий дизайн чіносів означає, що їх може носити будь-яка людина, незалежно від того, скільки її років. Оскільки вони настільки універсальні, їх можна використовувати як частину майже будь-якого спорядження. Наприклад, літня людина може їх обрати, щоб поєднувати з випадковою сорочкою, тоді як молода людина може обрати замість неї футболку. Бавовняні штани також доступні в різних кольорах, що означає, що чоловіки можуть вибрати консервативний вигляд, хоча молоді люди можуть вирішити поекспериментувати з яскравими і сміливими стилями.

Чоловічі чіноси легко доглядати. Недоліком формальних штанів є те, що вони часто вимагають професійної чистки і прасування. Це може бути досить незручно для людей, які ведуть напружений спосіб життя, не кажучи вже про затратність, тому зрозуміло, чому чінос можуть бути настільки привабливими, адже їх можна сушити в домашніх умовах!

Немає результатів.
Для того, щоб залишити відгук Вам слід авторизуватися та оновити сторінку.
Даруємо 250₴ на першу покупку!
Отримайте знижку та заощаджуйте з кожним придбанням!
×