marker wheell center of wheel

Випробуй удачу!

Ви маєте шанс виграти знижку

Секретний код зі знижкою та деталі ми відправимо на ваш Email, який ви використали при реєстрації.

start button
-
×
phone(067) 374 05 57 Пн-Пт 09:00 - 18:00

Також ми пропонуємо такі продукти :

Шорти чоловічі BASIC

RS21-SZM094
999 UAH

Штани чоловічі TIMELESS CAPSULE

RW21-SPM713
1099 UAH 879 UAH

Штани чоловічі TRAVELLER RS18-SPM901 Колір Темно-синій

Модель : RS18-SPM901
Стара ціна : 1399 UAH
Ціна : 599 UAH

Оберіть колір:
Темно-синій

Оберіть розмір:
S Таблиця розмірів

Штани з колекції TRAVELLER. Модель виконана з лляного матеріалу.

- Фасон - Jogger.

- Врізні кишені.

- Штанини на гумках.

- Застібається на гудзик і блискавку.

- Нееластичний матеріал.

- Півобхват в поясі: 45 см.

- Півобхват стегон: 54 см.

- Висота талії: 28 см.

- Довжина: 100 см.

- Параметри вказані для розміру L.

Склад: 45% бавовна, 55% льон.

Чоловічі лляні штани джогери Traveller від Medicine

Ви бачили їх скрізь, Вам подобається їх комфорт і універсальність, і тому хочете додати ще лляні штани чоловічі фасону jogger у свій гардероб.

Ідея комфорту, яка не виключає модного зовнішнього вигляду – одна з основних причин, чому чоловічі лляні штани джогери стали мейнстрімом: джогери – це не пара спортивних штанів, і це не пара джинсів або хакі, але чіткі деталі підтягнутої щиколотки в парі з кросівками або черевиками впливають на те, як хлопці одягаються і висловлюють свій особистий стиль.

Чим штани лляні чоловічі фасону jogger відрізняються від інших?

Особливість:

  •          Еластичний пояс / шнурок: наші штани лляні чоловічі мають еластичний пояс з тканими зав'язками, так що Ви зможете робити їх вільними або тугими, щоб відчувати себе комфортно. Шнурки діють як ремінь, але краще, тому що вони не будуть такими громіздкими навколо талії і не будуть «ковзати» при нахилі. Натягніть шнурки так щільно, наскільки хочете, щоб вони були, не відчуваючи задухи.
  •          Зручна посадка: вони не призначені для того, щоб бути мішкуватими, тому ноги відповідають Вашому тілу, як якщо б Ви носили вузькі джинси. Однак вони не такі жорсткі, вони мають більше віддачі, тому Ви не відчуваєте стиснення і можете вільно рухатися. Вам ніколи не доведеться турбуватися про те, щоб підшити штани для бігу підтюпцем, тому що вони зроблені так, щоб доходити до щиколотки.
  •          Еластичні манжети на щиколотках: їх штанини мають еластичні манжети на щиколотках, тому вони розтягуються, коли Ви ковзаєте ногою, щоб натягнути штани; як тільки Ви надягнете манжети, вони обернуться навколо Вашої щиколотки, так що немає ніякої додаткової тканини, яку потрібно підшивати або заправляти. Вони будуть сидіти прямо там, де вони повинні бути.

Переваги універсальності:

Незалежно від того, що відбувається у Вашому житті для повсякденної діяльності, наші лляні штани чоловічі фасону jogger настільки універсальні, що вони «вписуються» в буквально будь-який спосіб життя.

Повсякденне життя: незалежно від того, наскільки Ви активні або шукаєте штани для сімейної недільної вечері в ресторані, на роботу або в школу, в нашому каталозі продукції відомого польського виробника Medicine знайдеться саме той варіант, який стане Вашим улюбленим в цьому сезоні.

Немає результатів.
Для того, щоб залишити відгук Вам слід авторизуватися та оновити сторінку.
Даруємо 250₴ на першу покупку!
Отримайте знижку та заощаджуйте з кожним придбанням!
×