marker wheell center of wheel

Випробуй удачу!

Ви маєте шанс виграти знижку

Секретний код зі знижкою та деталі ми відправимо на ваш Email, який ви використали при реєстрації.

start button
-
×
phone(067) 374 05 57 Пн-Пт 09:00 - 18:00

Також ми пропонуємо такі продукти :

Сережки жіночі BASIC

RS20-AKD304
249 UAH

Сережки жіночі BASIC

RW19-AKD311
259 UAH

Сережки жіночі BASIC

RW20-AKD101
249 UAH

Сережки жіночі BASIC RS19-AKD102 Колір Золотий

Модель : RS19-AKD102
Стара ціна : 199 UAH
Ціна : 130 UAH

Оберіть колір:
Золотий

Оберіть розмір:
Таблиця розмірів

Сережки з колекції BASIC. Модель виконана з металу.

Склад: 60% цинк, 40% пластик.

Сережки жіночі BASIC – це дуже популярне прикраса, яку носять жінки і чоловіки в усьому світі. Сережка кріпиться до вуха за допомогою пірсингу. Зазвичай, він прикріплюється до нижньої мочки вуха, але люди також почали носити його в інших областях вуха. Сережки використовуються з давніх часів і є невід'ємною частиною традицій деяких людей, в той час як деякі носять їх, щоб виглядати більш стильно і модно; деякі люди також носять сережки у верхній частині вуха, і для цього потрібен унікальний тип сережки для хряща.

Чому варто купити сережки жіночі BASIC, і які переваги від їх носіння?

Підсилюють красу. Більшість людей, особливо жінки, дуже піклуються про свою зовнішність. Вони докладають багато зусиль, щоб виглядати привабливо і красиво, і сережки жіночі BASIC, ціна яких на нашому сайті досить приваблива, дуже допомагають їм поліпшити свій загальний зовнішній вигляд. Сережки вважаються жіночою річчю, тому вони підсилюють жіночність, і якщо їх правильно вибрати, вони теж можуть стати ідеальним довершенням Вашого вбрання. Дизайнерська сережка підсилює красу жінок і надає їх особі більше чіткості і блискучого сяйва.

Безболісне проколювання. Пірсинг дуже болючий більшу частину часу, але сережка – це найменш болісний тип пірсингу, так як вона прикріплюється, в основному, до мочки вуха, де больові відчуття менше в порівнянні з іншими частинами тіла. Ви можете легко проколоти вухо і носити свої улюблені сережки без будь-якого болю і дискомфорту. Багато людей думають, що отримати пірсинг для сережки – означає піддати себе різним шкідливим інфекціям, але реальність абсолютно протилежна: якщо приймете всі запобіжні заходи і будете належним чином піклуватися про нього, є незначні шанси підхопити будь-яку інфекцію.

Підвищена життєва сила. Наукою доведено, що ліва сторона тіла безпосередньо пов'язана зі здоров'ям репродуктивних органів. Цей зв'язок сильніше у самок, і будь-яка зміна на лівій стороні тіла безпосередньо впливає на їх репродуктивні органи: наявність сережки-пірсингу в лівому вусі може поліпшити репродуктивні можливості жінки і забезпечити відмінне здоров'я репродуктивних органів.

Добрий зір. Якщо страждаєте від слабкого зору, то пірсинг сережки може бути надзвичайно корисним і поліпшити Ваш зір без будь-яких ліків і хірургічних втручань. Центральна область вуха безпосередньо пов'язана із зором. Наявність пірсингу в мочці вуха, тобто в центральній частині вуха, може бути корисною для поліпшення Вашого зору, так як він активує деякі акупресурні точки там і покращує зір.

Немає результатів.
Для того, щоб залишити відгук Вам слід авторизуватися та оновити сторінку.
Даруємо 250₴ на першу покупку!
Отримайте знижку та заощаджуйте з кожним придбанням!
×