marker wheell center of wheel

Випробуй удачу!

Ви маєте шанс виграти знижку

Секретний код зі знижкою та деталі ми відправимо на ваш Email, який ви використали при реєстрації.

start button
-
×
phone(067) 374 05 57 Пн-Пт 09:00 - 18:00

Також ми пропонуємо такі продукти :

Сонцезахисні окуляри BASIC RS19-OKD605 Колір Золотий

Модель : RS19-OKD605
Стара ціна : 329 UAH
Ціна : 130 UAH

Оберіть колір:
Золотий

Оберіть розмір:
Таблиця розмірів

Сонцезахисні окуляри з колекції BASIC. Модель має оправу з металу. Мають захист UV 400.

- Форма оправи: авіатор.

- Захист від ультрафіолетового випромінювання.

- Ширина оправи: 138 мм.

- Ширина лінзи: 60 мм.

- Висота лінзи: 52 мм.

- Висота оправи: 54 мм.

Склад: метал.

Брендові окуляри сонцезахисні Жіночі: як вибрати і купити?

Жіночі сонцезахисні окуляри є незамінними аксесуарами не тільки тому, що вони виглядають неймовірно, але і тому, що захищають очі від шкідливих ультрафіолетових променів. Побалуйте себе модними жіночими сонцезахисними окулярами, підібраними в даній категорії нашого інтернет-магазину, додавши їх в свою колекцію. Перегляньте пропозиції від відомого польського бренду Medicine, що не поступається по дизайну і якості таким «титанам» як Ray-Ban, Christian Dior, Prada, Vivienne Westwood і багатьом іншим титулованим торговим марам. Здивуйтеся тому, як ці брендові окуляри сонцезахисні жіночі прикрашають будь-яке вбрання. Наш дивовижний вибір безумовно задовольнить Ваш смак!

Надайте яскравості своєму образу, використовуючи шикарні і стильні сонцезахисні окуляри жіночі. Виберіть фантастичні сонцезахисні окуляри-авіатори для жінок в золотій оправі з оригінальними лінзами, що складаються з перетікаючого в червоний синього кольору і навпаки. Яскраві відтінки ідеально підходять для носіння з простими білими футболками, джинсами і прикольними туфлями. Отримайте модні жіночі сонцезахисні окуляри, щоб відповідати нарядам, таким як сонячні жовті оправи або ефектні авіатори з помаранчевим відтінком. Спокійний синій вибір прикрасить будь-який повсякденний образ. Ви також повинні перевірити чудові сонцезахисні окуляри Basic для жінок. Спробуйте їх з обтягуючими джинсами, сірою футболкою і великою сумкою для веселого дня з дітьми. Вибираючи модні чорні окуляри жіночі, надіньте стильні чорні сукні. Туфлі на високих підборах, сумка для ременя і оголені губи.

Що ще враховувати, збираючись купити окуляри сонцезахисні жіночі брендові?

Різні форми обличчя доповнюються різними відтінками. Знайдіть свій на MedicineWear серед величезного вибору дійсно приголомшливих жіночих сонцезахисних окулярів. Подорожні, авіатори, круглі, котячі , негабаритні, - доступно так багато варіантів! Спробуйте класичні подорожні з легким натяком на котяче око – це додасть вінтажний вигляд Вашому образу. Носіть їх з гладким піджаком, сукнею до колін і черевиками, щоб здивувати своїх однолітків. Не зупиняйтеся на цьому: спробуйте круглі сонцезахисні окуляри жіночі, які надають образу рок-н-рольності. Носіть їх з модними нарядами або дозвольте їм ідеально доповнювати жіночі ансамблі. У будь-якому випадку, Ви будете привертати увагу великим вибором! Перевершуйте клас, коли виходите в чорних жіночих сонячних окулярах з прекрасними контрастними акцентами. Спробуйте негабаритну пару з рамами у вигляді тварин або ретро-сонцезахисні окуляри в стилі котячого ока. Вони ультра жіночні і дають визначення Вашому обличчю. Носіть їх з дотиком червоної помади і рум'яни, щоб виділяти гламурну привабливість.

Немає результатів.
Для того, щоб залишити відгук Вам слід авторизуватися та оновити сторінку.
Даруємо 250₴ на першу покупку!
Отримайте знижку та заощаджуйте з кожним придбанням!
×