marker wheell center of wheel

Випробуй удачу!

Ви маєте шанс виграти знижку

Секретний код зі знижкою та деталі ми відправимо на ваш Email, який ви використали при реєстрації.

start button
-
×
phone(067) 374 05 57 Пн-Пт 09:00 - 18:00

Також ми пропонуємо такі продукти :

Сонцезахисні окуляри чоловічі BASIC RS19-OKM610 Колір Темно-синій

Модель : RS19-OKM610
Стара ціна : 329 UAH
Ціна : 259 UAH

Оберіть колір:
Темно-синій

Оберіть розмір:
Таблиця розмірів

Сонцезахисні окуляри з колекції BASIC. Модель має оправу з пластику. Мають захист UV 400.

- Форма оправи: прямокутна.

- Захист від ультрафіолетового випромінювання.

- Ширина оправи: 150 мм.

- Ширина лінзи: 53 мм.

- Висота лінзи: 43 мм.

- Висота оправи: 48 мм.

Склад: синтетичний матеріал.

Окуляри чоловічі сонцезахисні Basic: як вибрати і купити чоловічі окуляри?

Вони є літнім і ідеальним аксесуаром для довершення створеного образу, однак, знайти сонцезахисні окуляри чоловічі відповідно до форми обличчя може бути складно. Саме тому команда нашого інтернет-магазину «MedicineWear» вирішила підготувати це зручне керівництво про те, як вибрати і купити окуляри чоловічі для будь-якого випадку і подивитися, які з них найкраще підходять для Вашої форми обличчя.

Як тільки приходить час знімати з себе зимовий одяг і планувати, в чому будемо проводити ці довгі теплі дні, необхідно неодмінно переконатися, що на озброєнні є стильні чоловічі окуляри. Причому незалежно від того, готуєтеся Ви захищатися від сонця, що зрідка з'являється на шляху прямування до роботи, або плануєте провести літо, відпочиваючи на пляжі, прийшов час інвестувати в пристойну пару окулярів, які є одним з найважливіших літніх аксесуарів. Так чому ж, враховуючи вищесказане, багато хто з нас помиляється при виборі?

Ви один з тих, хто цікавиться у кожного, «які окуляри мені підходять?» або «які сонцезахисні окуляри підходять моєму обличчю?». Незалежно від того, чи розглядаєте Ви стильні окуляри чоловічі для великих голів або маленьких головок, може здатися трохи проблематичним, щоб з'ясувати, які сонцезахисні окуляри вибрати. Вони приходять у всіляких формах і розмірах – як саме ми повинні знайти ідеальну пару відповідно до нашої форми обличчя, коли на вибір буде так багато варіантів?

Брендові чоловічі окуляри: критерії вибору

Ви коли-небудь розглядали недавні святкові знімки себе і думали, що брендові чоловічі окуляри, які дійсно любили в той час, не зовсім підходили Вам? Тому перш, ніж відправитися за покупкою нової пари, потрібно з'ясувати, яка у Вас форма обличчя.

У всіх нас дуже різні форми обличчя, і сонцезахисні чоловічі окуляри, в кінцевому підсумку, виконують роботу по обрамленню наших обличь, а не тільки ту, для якої призначені спочатку – для захисту очей. Якщо у Вас кругле обличчя, круглі оправи, що імітують Вашу форму обличчя, насправді не стануть підходящим варіантом. Представляючи в даній категорії чоловічі сонцезахисні окуляри інтернет магазин «MedicineWear» подбав про те, щоб асортимент включав моделі для маленьких, круглих, довгих осіб і багато іншого. І як тільки Ви будете знати всі тонкощі і тип, відповідний Вашій формі голови, зробити покупку не складе особливих труднощів. Отже, які форми обличчя існують і як саме з'ясувати, яка у Вас?

Щоб підібрати кращі чоловічі брендові окуляри сонцезахисні для Вашої форми обличчя, важливо розуміти, що існує сім основних типів форм, але між ними існує безліч варіантів, що може зробити процес «ідентифікації» трохи складнішим! Само собою зрозуміло, не вивчайте кожну форму обличчя і сприймайте її занадто буквально. Ставтеся до цього так само, як до вибору стрижки, думаючи про те, як вона підійде Вашому обличчю.

Немає результатів.
Для того, щоб залишити відгук Вам слід авторизуватися та оновити сторінку.
Даруємо 250₴ на першу покупку!
Отримайте знижку та заощаджуйте з кожним придбанням!
×