marker wheell center of wheel

Випробуй удачу!

Ви маєте шанс виграти знижку

Секретний код зі знижкою та деталі ми відправимо на ваш Email, який ви використали при реєстрації.

start button
-
×
phone(067) 374 05 57 Пн-Пт 09:00 - 18:00

Також ми пропонуємо такі продукти :

Сережки жіночі BASIC

RW19-AKD308
159 UAH

Сережки жіночі BASIC

RW19-AKD901
329 UAH

Сонцезахисні окуляри жіночі BASIC RS19-OKD603 Колір Червоний

Модель : RS19-OKD603
Стара ціна : 329 UAH
Ціна : 199 UAH

Оберіть колір:
Червоний

Оберіть розмір:
Таблиця розмірів

Сонцезахисні окуляри з колекції BASIC. Модель має оправу з синтетичного матеріалу. Мають захист UV 400.

- Форма оправи: котячі очі.

- Захист від ультрафіолетового випромінювання.

- Ширина оправи: 140 мм.

- Ширина лінзи: 52 мм.

- Висота лінзи: 45 мм.

- Висота оправи: 52 мм.

Склад: синтетичний матеріал.

Сонцезахисні окуляри червоні – це більше, ніж модні аксесуари, які носять знаменитості, щоб захиститися від цікавих очей папараці. Насправді, сонцезахисні окуляри є важливим аксесуаром, щоб захистити очі від різкого ультрафіолетового випромінювання. Від сонцезахисних кліпів, надягнутих поверх рецептурних рамок, до дизайнерського захисту очей, покритого кристалами Swarovski, сонцезахисні жіночі окуляри є обов'язковим цілорічним захистом для шанувальників сонця, любителів пляжу і просто модних жінок.

Ось як знайти ідеальні сонцезахисні окуляри з червоною оправою, які доповнять Вашу природну форму обличчя, не жертвуючи власним почуттям стилю.

Отримайте максимальний захист очей. Подобається вигляд темних і таємничих лінз? Звичайно, що так. Але темні лінзи мають мало спільного із захистом Ваших очей від сонячних променів. Шукайте пари сонцезахисних окулярів, які спеціально говорять, що вони поглинають 100 відсотків шкідливих UVB і UVA променів.

Знайдіть потрібні лінзи. Червоні окуляри сонцезахисні діляться на чотири категорії об'єктивів: поляризовані, дзеркальні, фотохромні і градієнтні.

  •          Поляризовані лінзи є кращими лінзами для людей, які беруть участь в спортивних змаганнях і керуванні автомобілем на далекі відстані. Поляризовані сонцезахисні окуляри допомагають зменшити відображення відблисків сонця від горизонтальних поверхонь, таких як ріки, озера і засніжені поверхні.
  •          Дзеркальні окуляри жіночі сонцезахисні ідентифікуються по сріблясто-відбиваючій природі їх лінз і носяться в умовах, коли яскраве світло і інтенсивне тепло є нормальними. Дзеркальні лінзи також зменшують вплив інфрачервоного випромінювання.
  •          Фотохромні лінзи світлочутливі: як тільки носій фотохромних лінз виходить на пряме сонячне світло, лінзи темніють у відповідь на ультрафіолетові сонячні промені.
  •          Градієнтні лінзи темніють вгорі і поступово стають прозорими внизу.

Знайдіть відповідну форму. Тоді як запропонований на цій сторінці варіант окулярів є відмінним для придбання онлайн, Вам потрібно буде спробувати їх на обличчі, щоб побачити, чи забезпечується ідеальна посадка. Кілька хитрощів:

  •          Якщо Ви можете помістити два пальці між дужкою окуляр і обличчям, Вам потрібна менша оправа. Краща пара сонцезахисних окулярів буде щільно прилягати до перенісся.
  •          Оберіть окуляри жіночі червоні, які доповнюють форму обличчя.

Щоб визначити свою природну форму обличчя, перш ніж купити наступну пару сонцезахисних окулярів, стягніть волосся з обличчя за допомогою великого обруча або помістіть їх в тугий хвіст: стоячи перед великим дзеркалом, простежте зовнішню сторону свого обличчя за допомогою олівця або темної губної помади; контур буде нагадувати або серце, овал, круглу або квадратну форму.

Немає результатів.
Для того, щоб залишити відгук Вам слід авторизуватися та оновити сторінку.
Даруємо 250₴ на першу покупку!
Отримайте знижку та заощаджуйте з кожним придбанням!
×