marker wheell center of wheel

Випробуй удачу!

Ви маєте шанс виграти знижку

Секретний код зі знижкою та деталі ми відправимо на ваш Email, який ви використали при реєстрації.

start button
-
×
phone(067) 374 05 57 Пн-Пт 09:00 - 18:00

Також ми пропонуємо такі продукти :

сукня жіноча MODERN UTILITY

RS20-SUD372
1499 UAH 1049 UAH

Комбінезон жіночий ESSENTIAL

RW20-SKD102
1499 UAH 1099 UAH

Сукня жіноча MEDICINE

RW23-SUDA03
1499 UAH

Спідниця жіноча URBAN STORY RW19-SDD802 Колір Сірий джинс

Модель : RW19-SDD802
Стара ціна : 799 UAH
Ціна : 599 UAH

Оберіть колір:
Сірий джинс

Оберіть розмір:
Таблиця розмірів

Спідниця з колекції URBAN STORY. Модель прямого крою, виконана з деніму.

- Застібається на гудзики.

- Завищена талія.

- Врізні кишені.

- Півобхват в поясі: 33 см.

- Довжина: 48 см.

- Параметри вказані для розміру S.

Склад: 98% бавовна, 2% еластан.

Спідниця з джинсів UrbanStory від Medicine

Якщо розглядати спідницю з джинсів як окреме явище в світі моди, виникло воно ще в 1960-х роках серед течії хіпі, які перероблювали старі джинси на довгі джинсові спідниці; тільки в кінці 1970-х років джинсова спідниця знайшла свій шлях в основні лінії моди. З тих пір вона отримала велику популярність, і багато нових дизайнів були введені як частина підліткової моди. Сьогодні спідниця з джинсів – це основна повсякденна річ для модниць, які слідкують за трендами.

Від найпростішої до більш стильної джинсової спідниці, їх можна носити самими різними способами а також поєднувати з іншими предметами гардеробу настільки легко, що більшість сучасних дівчат неодмінно додають до свого гардеробу хоча б одну спідницю з джинсів.

Що потрібно пам'ятати при виборі джинсової спідниці?

  1.        Отримайте правильний дизайн і довжину.

Джинсові спідниці бувають настільки різних дизайнів, що Ви неодмінно захочете отримати правильну довжину і обробку: наприклад, якщо Ви мініатюрні, то довга спідниця Вам не підійде. Корисно завжди приміряти джинсову спідницю, перш ніж купувати її, - це нескладні, але життєво важливі речі, які слід пам'ятати при виборі джинсової спідниці.

  1.        Чи зможете Ви поєднати її з Вашим поточним гардеробом?

Джинсова спідниця UrbanStory– це відмінний зразок моди, який більше асоціюють з напів-повсякденним LOOKом, тому рекомендується переконатися, що у Вас є інший одяг у гардеробі, який можна буде з нею поєднати. Розгляньте кольори Вашого поточного одягу, а потім виберіть джинсове плаття, яке зможете поєднувати з, принаймні, 30% свого одягу.

  1.        Перевірте матеріал.

Сьогодні так легко помилитися з вибором і придбати річ, виготовлену з неякісного матеріалу, тому, віддаючи перевагу перевіреному польському бренду Medicine, Ви позбавляєте себе додаткових і непотрібних переживань з приводу якості виробу, і того, наскільки практичним і зносостійким він виявиться.

3 простих способи стилізувати джинсову спідницю:

  •          Для справжнього повсякденного образу виберіть джинсову спідницю на ґудзиках середньої довжини і з'єднайте її з простою білою футболкою або укороченим топом; завершіть образ білими кросівками.
  •          Для чогось елегантного, але повсякденного, спробуйте довгу синю джинсову спідницю з розрізом по центру, в парі з пастельною блузкою з довгим рукавом (синій відтінок, жовтий, рожевий, білий); завершіть свій образ білими простими кросівками.
  •          Коли прийде час розважитися, надіньте чорну або синю джинсову спідницю середньої довжини: вони відмінно поєднуються з укороченими топами або топами з відкритими плечима (приємні яскраві кольори), доповнюючи свій образ балетками або кросівками.
Немає результатів.
Для того, щоб залишити відгук Вам слід авторизуватися та оновити сторінку.
Даруємо 250₴ на першу покупку!
Отримайте знижку та заощаджуйте з кожним придбанням!
×