marker wheell center of wheel

Випробуй удачу!

Ви маєте шанс виграти знижку

Секретний код зі знижкою та деталі ми відправимо на ваш Email, який ви використали при реєстрації.

start button
-
×
phone(067) 374 05 57 Пн-Пт 09:00 - 18:00

Також ми пропонуємо такі продукти :

Блуза чоловіча URBAN PUNK

RW21-BLM650
1199 UAH 839 UAH

Светр чоловічий MEDICINE

RW23-SWM705
1539 UAH 1299 UAH

Светр чоловічий SPIRIT OF NATURE RW19-SWM805 Колір Пісочний

Модель : RW19-SWM805
Стара ціна : 1199 UAH
Ціна : 639 UAH

Оберіть колір:
Пісочний

Оберіть розмір:
Таблиця розмірів

Светр з колекції SPIRIT OF NATURE. Модель з бавовняного трикотажу.

- Прямий фасон.

- Рукав-реглан.

- Довжина рукава (від горловини): 79,5 см.

- Довжина: 73 см.

- Ширина під рукавами: 57 см.

- Параметри вказані для розміру M.

Склад: 100% бавовна.

Гольф светр чоловічий SpiritOfNature: що потрібно знати і враховувати, щоб чоловічі гольфи купити в Україні?

Чоловічі гольфи-светри, які нерідко недооцінюються на терені чоловічої моди, вважаються неохайними і є чимось таким, що міг би носити ще Ваш дід за часів своєї молодості. Проте, це, безумовно, не так, і наші фахівці інтернет-магазину «MedicineWear» вирішила підготувати як доказ цього зручне керівництво, що демонструє, якими бувають сучасні чоловічі гольфи (водолазки), а також дає невеликі поради в тому, як вони повинні носитися в сучасному суспільстві, щоб не відставати від «трендового» шляху.

Гольфи чоловічі або водолазки, як їх ще називають, за весь час існування серйозно перебудували свою репутацію: пройшли ті часи, коли вони пов'язувалися виключно з чоловіками середніх років в костюмах для дозвілля, і тепер, коли їх правильно одягають, водолазки можуть стати культовою річчю, що поєднує в собі відчуття ретро з сучасним стилем. У них є щось дивне, сміливе і елегантне, так як вони можуть візуально подовжити торс і підкреслити риси обличчя.

Вони також набагато більш універсальні, ніж Ви думаєте, дозволяючи носити їх кількома способами. Не вважайте автоматично, що вони всього лише спосіб одягання костюмів – Ви можете носити їх в класичному стилі, а також в більш вуличному стилі casual.

Medicine пропонує кращі гольфи светри для чоловіків SpiritOfNature купити за доступною ціною!

Тепер є різні стилі чоловічих водолазок, але незалежно від того, націлені Ви на стандартний тонкий трикотажний дизайн або на короткий стиль, можна кардинально змінити загальний вигляд. Там немає жорсткого і швидкого правила, яке стверджує, якщо Ви намагаєтеся створити «правильний» образ, то повинні при виборі звертати увагу лише на певний стиль водолазок, хоча, і короткі і тонкі стилі можуть працювати для різних образів.

Чоловічі светри гольфи SpiritOfNature купити багато хто хоче в якості чогось, що має тенденцію доповнювати наряд, надягаючи костюм або пальто, щоб створити образ у формі. Тим не менш, його можна носити самостійно, щоб створити кілька цікавих образів, які поєднують формальні і випадкові стилі разом. Не бійтеся експериментувати зі злиттям елементів разом, і хоча skinny-джинси, кросівки і чоловічі гольфи светри можуть здатися не найкращою комбінацією, якщо Ви зробите все правильно, це дійсно може «працювати».

  •          Намагайтеся не перенапружувати свої наряди, коли збираєтеся носити водолазку.
  •          Дотримуйтесь більш нейтральних кольорів, коли тільки починаєте носити чоловічі гольфи.
  •          Тонкі в'язані водолазки працюють для формальної зовнішності, в той час як більш тонкі в'язані моделі гарні для повсякденних нарядів.
  •          Тримайте свій вигляд у невимушеній обстановці і з'єднайте свою водолазку з елементами, такими як кросівки і джинси.

Купити чоловічі гольфи – це не те, що хоче зробити кожен і, якщо Ви повністю проти них, тоді ми навряд чи зможемо зробити багато, щоб змусити Вас передумати. Однак, якщо Ви все ж налаштовані позитивно, то, сподіваємося, це керівництво допомогло показати Вам їх універсальність.

Немає результатів.
Для того, щоб залишити відгук Вам слід авторизуватися та оновити сторінку.
Даруємо 250₴ на першу покупку!
Отримайте знижку та заощаджуйте з кожним придбанням!
×