marker wheell center of wheel

Випробуй удачу!

Ви маєте шанс виграти знижку

Секретний код зі знижкою та деталі ми відправимо на ваш Email, який ви використали при реєстрації.

start button
-
×
phone(067) 374 05 57 Пн-Пт 09:00 - 18:00

Також ми пропонуємо такі продукти :

Сумка жіноча ESSENTIAL

RW21-TOD108
799 UAH 639 UAH

Сумка жіноча MEDICINE

RS23-TOD709
1359 UAH

Жіночий рюкзак з шипами HAND MADE RW18-TOD702 Колір Чорний

Модель : RW18-TOD702
Стара ціна : 1159 UAH
Ціна : 754 UAH

Оберіть колір:
Чорний

Оберіть розмір:
Таблиця розмірів

Рюкзак з колекції HAND MADE. Модель виконана з екологічної шкіри.

- Модель з одним відділенням.

- Додаткові кишені всередині.

- Застібається на блискавку.

- Висота: 36 см.

- Ширина біля основи: 27 см.

Склад: 100% поліуретан.

Рюкзак с шипами від Medicine

Як і у випадку з туристом, який вибирає нову техніку, питання про те, чи слід розглядати специфічний рюкзак для жінок замість звичайного чоловічого або не-гендерного, починає діяти на початку процесу прийняття рішень. Так, деякі жінки можуть комфортно носити чоловічий рюкзак (а деякі чоловіки також можуть комфортно носити жіночий). Так чому ж слід обрати рюкзак з шипами HandMade як модель жіночого рюкзака?

З моменту вибору сировинних матеріалів, через всі процедури виробництва та упаковки, команда Medicine зі своєю любов'ю і турботою ставиться до виробництва кожного елементу одягу, взуття чи аксесуару, такого як рюкзак с шипами, щоб вони могли принести Вам подяку за віру в бренд. Ваша сумка завжди буде хорошим компаньйоном, адже на виробництві використовуються виключно високоякісні матеріали і фурнітура, завдяки чому вироби характеризуються практичністю, зносостійкістю та, про що не слід забувати, стильним зовнішнім виглядом.

Це важливо, оскільки кожен хоче продемонструвати, наскільки він «у тренді». І чи є кращий для цього спосіб, ніж показати людям, наскільки він хороший у виборі рюкзаків. Рюкзак с колючками – дійсно важливий і стильний аксесуар, тому що він допомагає накопичувати всі необхідні речі. І зовсім неважливо, чи мова йде про школу, вищий навчальний заклад чи професійне життя, - ми сильно покладаємося на рюкзаки, щоб зібрати такі речі, як ноутбуки, книги, пляшки з водою і маленькі канцелярські приналежності.

Однак, в даний час рюкзаки с шипами стали справжньою модою, оскільки люди не купують їх лише для того, щоб щось в них носити, а роблять це для того, щоб вразити інших. Тим не менш, мандрівники люблять рюкзаки за те, що вони виявляються корисними компаньйонами, які знадобляться в різних обставинах. Ви можете купити рюкзак з шипами на цій сторінці нашого інтернет-магазину за доступною ціною, або більш детально вивчити увесь асортимент, який пропонує наш віртуальний каталог.

Будьте цікаві до того, хто зробив Ваші продукти, звідки вони прийшли, і послухайте розповідь про те, чому саме вони з’явилися. Тоді у Вас буде особлива частина дизайну, зроблена від когось, може бути, з іншої частини світу, хто витрачає на це час і любов, і Ви будете знати, що саме стоїть за рюкзаком з шипами – спеціальним продуктом у Вашому одязі та у Вашому житті!

Немає результатів.
Для того, щоб залишити відгук Вам слід авторизуватися та оновити сторінку.
Даруємо 250₴ на першу покупку!
Отримайте знижку та заощаджуйте з кожним придбанням!
×