marker wheell center of wheel

Випробуй удачу!

Ви маєте шанс виграти знижку

Секретний код зі знижкою та деталі ми відправимо на ваш Email, який ви використали при реєстрації.

start button
-
×
phone(067) 374 05 57 Пн-Пт 09:00 - 18:00

Також ми пропонуємо такі продукти :

Шорти жіночі BASIC

RS19-SZD0B1
459 UAH 253 UAH

Шорти жіночі MEDICINE

RS22-SZD0A0
799 UAH 729 UAH

Штани завужені з поясом в комплекті RW16-SPD020 Колір Темно-бордовий

Модель : RW16-SPD020
Стара ціна : 959 UAH
Ціна : 480 UAH

Оберіть колір:
Темно-бордовий

Оберіть розмір:
Таблиця розмірів

Штани в «хлопчачому» стилі переживають момент спаду популярності, але штани завужені з поясом в комплекті, ціна яких на нашому сайті більш, ніж доступна, все ще дуже в стилі, і зрозуміло чому: вони добре виглядають на всіх, йдуть абсолютно з усім і, якщо отримаєте правильну посадку, можуть бути такими ж зручними, як легінси (але чомусь все ще придатними для офісу).

Але знайти пару, яка ідеально підходить для вашого тіла, може бути непросто. Ось кілька способів переконатися, що штани завужені з поясом в комплекті від Medicineпідходять, як рукавичка.

Як купити штани завужені з поясом в комплекті?

1. Висока талія повинна переважати над низькою. Штани, які стягуються вище стегон, мають багато переваг: вони підкреслюють Ваші вигини у всіх потрібних місцях і навіть приховують татуювання на нижній частині спини, коли Ви не хочете його демонструвати – вигідний з усіх сторін варіант.

2. Переконайтеся, що блискавка функціонує правильно. Вона повинна йти вгору до самої застібки на гудзик і мати сильне захоплення, щоб не сковзати вниз, коли Ви рухаєтеся; в іншому випадку Ви можете «блиснути» своєю спідньою білизною в невідповідний час – скажімо, коли збираєтеся зробити презентацію своєму босові.

3. Майте на увазі довжину штанин. Ваші штани повинні закінчуватися прямо над щиколоткою, щоб вони могли однаково комбінуватися як з каблуками, так і з кросівками; надлишки тканини внизу можуть виглядати неохайно, а занадто короткі джинси можуть зробити Ваші ноги більш товстими або товстими, ніж вони є насправді.

4. Залиште собі трохи місця для ніг. Якщо не можете легко натягнути завужені штани на ікри або стегна, спробуйте модель, більшу на один розмір. Ваші штани повинні щільно прилягати до шкіри, але Ви також повинні бути в змозі робити основні речі, такі як присідання, щоб взяти ручку, не маневруючи, як гімнастка.

5. Кишені повинні бути високими і тісними. Збираючись купити штани завужені з поясом в комплекті, потурбуйтеся, щоб задні кишені сиділи прямо, не витягуючи і не показуючи підкладку. Для візуальної «підтяжки» попи обирайте джинси з високими кишенями, які щільно прилягають одна до одної; широкі відвислі кишені зроблять Ваш зад саме таким – широким і обвислим.

6. Якщо бачите або відчуваєте навіть натяк на тертя в області промежини, спробуйте пару з трохи більшим простором в задній частині (це додасть деякий простір між передньою і задньою частинами).

Немає результатів.
Для того, щоб залишити відгук Вам слід авторизуватися та оновити сторінку.
Даруємо 250₴ на першу покупку!
Отримайте знижку та заощаджуйте з кожним придбанням!
×