marker wheell center of wheel

Випробуй удачу!

Ви маєте шанс виграти знижку

Секретний код зі знижкою та деталі ми відправимо на ваш Email, який ви використали при реєстрації.

start button
-
×
phone(067) 374 05 57 Пн-Пт 09:00 - 18:00

Просмотрите пожалуйста ещё эти модели :

Шорты мужские BASIC

RS20-SZM066
999 UAH 699 UAH

Штаны мужские MEDICINE

RW23-SPM912
1359 UAH 1259 UAH

Брюки мужские SMART ADVENTURE RS19-SPM602 Цвет Серый

Модель : RS19-SPM602
Старая цена : 1399 UAH
Цена : 840 UAH

Выберите цвет:
Серый

Выберите размер:
Таблица размеров

Брюки из коллекции SMART ADVENTURE. Модель выполнена из гладкого материала.

- Фасон - slim fit.

- Застегивается на молнию и крючок.

- Прорезные карманы.

- Полуобхват в поясе 43 см.

- Полуобхват бедер: 50 см.

- Высота талии: 25 см.

- Длина штанины 93 см.

- Параметры указаны для размера M.

Состав: 72% полиэстер, 28% вискоза,

Штани чоловічі SMART ADVENTURE від Medicine

Нинішня тенденція – це штани чоловічі SMART ADVENTURE, які сидять на стегнах, тобто з низькою посадкою, що рідко підходить для офіційного одягу; якщо у Вас немає особливо довгих ніг, цей стиль також має тенденцію робити Ваші ноги візуально коротшими.

На протилежному кінці спектра штани з високою талією або високою посадкою вимірюють приблизно 25 см від промежини до пояса. Цей стиль добре виглядає на високих чоловіках, які щосили намагаються знайти штани, які доходять їм до стегон. Для формальних брюк найбільше підходить талія з середньою посадкою: тут вимірювання близько 23 см від промежини до пояса триматиме Ваше тіло в пропорції.

Плоскі фасони в даний час більш популярні, ніж складки, але якщо Ви власник крупної статури або у маєте особливо м'язисті ноги, можете знайти складки більш зручними, особливо коли сидите.

Для якої фігури варто купити штани чоловічі SMART ADVENTURE?

Ваш вибір формальних штанів повинен уникати крайнощів, але це не означає, що вони також не можуть бути стильними. Нинішня мода – це вузькі джинси і повсякденні штани, але облягаючі костюми дійсно тільки для молодих людей, і навіть тоді вони рідко виглядають особливо приємно.

Якщо у Вас легка статура, вибирайте slimfit, а не skinny; якщо у Вас середні пропорції, виберіть пару штанів прямого крою – або якщо багато сидите, можливо, виберіть більш розслаблений крій для більшого комфорту.

Якщо Ви не підліток, який шукає костюм високої моди від дешевого ритейлера, слід уникати конічних отворів на щиколотках. І якщо Ви не ковбой або не повертаєтеся до 1970-х років, те ж саме стосується крою черевик і кльошів – ні те, ні інше не відноситься до формальних штанів. Прямий розріз щиколотки – це правильний напрямок.

Нарешті, чи вирішите Ви піти на підняті манжети; незастебнутий поділ створює більш гладкий вигляд, але манжета дійсно додає ваги, допомагаючи плісированим штанам уникнути ризику здуття.

Якої довжини повинні бути штани?

Штани чоловічі SMART ADVENTURE, ціна яких Вас неодмінно здивує, мають довжину, відому як «розрив». Його відсутність означає, що штанина закінчується прямо над черевиком – немає складки тканини на щиколотці. Це стиль найкраще підходить чоловікам нижчого зросту, тому що він допомагає створити враження, що у власника ноги довше, ніж у нього.

Все ще вагаєтеся, чи варто купити штани чоловічі SMART ADVENTURE? Уважно роздивіться усі фото виробу, щоб отримати додаткову інформацію щодо крою, кольору і тканини.

Нет результатов.
Для того, щоб залишити відгук Вам слід авторизуватися та оновити сторінку.
Дарим 250₴ на первую покупку!
Получите скидку и экономьте при каждом приобретении!
×