marker wheell center of wheel

Випробуй удачу!

Ви маєте шанс виграти знижку

Секретний код зі знижкою та деталі ми відправимо на ваш Email, який ви використали при реєстрації.

start button
-
×
phone(067) 374 05 57 Пн-Пт 09:00 - 18:00

Також ми пропонуємо такі продукти :

Светр жіночий TIMELESS BLACK

RW20-SWD601
1199 UAH 799 UAH

Светр жіночий MEDICINE

RW22-SWD614
1499 UAH 1299 UAH

Блуза жіноча MEDICINE

RS23-BLD010
1659 UAH 1199 UAH

Светр жіночий ESSENTIAL RW18-SWD893 Колір Синій

Модель : RW18-SWD893
Стара ціна : 1399 UAH
Ціна : 499 UAH

Оберіть колір:
Синій

Оберіть розмір:
Таблиця розмірів

Светр з колекції ESSENTIAL. Модель з круглим вирізом виконана з строкатого матеріалу.

- Вільний фасон.

- Понижена лінія плечей.

- Довжина рукава (від коміра): 87 см.

- Довжина: 78 см.

- Ширина під пахвами: 61 см.

- Параметри вказані для розміру S.

Склад: 26% акрил, 52% бавовна, 9% нейлон, 13% поліестер.

Модний жіночий светр Essential для стильних дам

Мода на стильні жіночі светри Essential актуальна в будь-який час. Такий одяг завжди є однією з важливих складових гардеробу кожної представниці прекрасної статі. Осінь і зима завжди зустрічають нас прохолодою і морозами. Тому гардероб жінки повинен бути актуальним по сезону і потрібно бути готовими до таких погодних умов вже зараз. Але якщо Ви також любите одягатися стильно, то в інтернет-магазині MedicineWear завжди раді запропонувати Вам найкращі варіанти брендових светрів.

Зігріваючі властивості светрів – це необхідність в період осені та зими. Вибрати і придбати в Інтернеті светри брендові не є складністю. Асортимент нашого каталогу представляє кожній покупниці широкий вибір якісних светрів. Створіть стильний і комфортний лук придбавши представлений елемент гардеробу на medicinewear.com.ua. Так Ви можете носити светри поєднуючи з різними видами джинсів, брюк або спідниць.

У будь-які прохолодні вечори Ви зможете одягнутися тепло, відчуваючи себе комфортно. На сьогоднішній день мода здатна здивувати різноманітними контрастами, що гармонійно поєднуються в стилі. Брендові светри тому підтвердження. В даному каталозі Ви легко можете вибрати відповідний светр і бути не просто в комфорті, але також не втрачаючи можливості виглядати стильною. Представлений асортимент сподобається, як молодим дівчатам, так і більш зрілим дамам. Кожна зможе знайти для себе щось цікаве і носити з радістю. Одягати модний в'язаний жіночий светр можливо як на прогулянку, так і на роботу. Для офісу можна підібрати брендові светри за невисокою вартістю і відмінної якості.

Різноманітність кольорової палітри дозволяє вибрати будь-який вподобаний варіант модного жіночого светру, який гармонійно впишеться в Ваш загальний стиль одягу. Також такий елемент гардеробу може бути і акцентує на себе увагу як за кольором, так і по зображенню на ньому.

Модні жіночі светри від Medicine недорого

Великою популярністю користуються модні в'язані жіночі светри. Такі вироби завжди привертають увагу і з їх допомогою створюється унікальний і незвичайний вид, який характеризує власниць таких светрів як оригінальними і стильними. Різні фактури і текстури на светрах завжди захоплюють нетиповістю різних моделей і форм.

Стильні жіночі светри з року в рік підкорюють жінок в період холодів. Різні геометричні фігури, смужки, коси, візерунки, а також велика в'язка привертають до себе увагу. Типові моделі светрів можуть бути перетворені за рахунок гарної форми рукава або зовсім всього виробу. Також можна вибрати модель светру з деталями на ньому, які прекрасно доповнюють загальний вид, створюючи образ романтичної і ніжної натури жінки.

Модні жіночі светри з колекції Essential популярні через те, що вони всесезонні і універсальні. Це робить їх такими затребуваними виробами серед активних модниць, які шукають комфорт у всьому. Також зі светрами відмінно поєднується велика кількість фасонів низу. За рахунок цього Ви зможете завжди виглядати ефектно і жіночно одягаючись в простий одяг. Доповнюють образ також наявність різних візерунків, малюнків, аплікацій на светрах.

Якщо у Вас є питання з приводу представленого товару або Вам необхідна допомога у виборі светра, який би максимально підійшов, можете скористатися номером на сайті і зателефонувати нам. Також можете залишити свій номер, і ми Вам передзвонимо. Бажаємо приємних покупок!

Елементи 1—1 із 1.

Тепло и уютно , прекрасный цвет , хочется завернуться в эту кофту , как в плед и переждать зиму
Дата:

Для того, щоб залишити відгук Вам слід авторизуватися та оновити сторінку.
Даруємо 250₴ на першу покупку!
Отримайте знижку та заощаджуйте з кожним придбанням!
×