marker wheell center of wheel

Випробуй удачу!

Ви маєте шанс виграти знижку

Секретний код зі знижкою та деталі ми відправимо на ваш Email, який ви використали при реєстрації.

start button
-
×
phone(067) 374 05 57 Пн-Пт 09:00 - 18:00

Також ми пропонуємо такі продукти :

Жакет жіночий ESSENTIAL

RW18-KZD890
1599 UAH 1040 UAH

Піджак жіночий MEDICINE

RS22-KZD601
1599 UAH 1199 UAH

Піджак жіночий MEDICINE

RS22-KZD601
1599 UAH 1199 UAH

Жакет жіночий ESSENTIAL RW18-KZD890 Колір Чорний

Модель : RW18-KZD890
Стара ціна : 1599 UAH
Ціна : 1040 UAH

Оберіть колір:
Чорний

Оберіть розмір:
Таблиця розмірів

Жакет з колекції ESSENTIAL. Повсякденна модель виконана з гладкої тканини.

- Прямий фасон.

- Класичні лацкани.

- Застібається на гудзики.

- Модель на підкладці.

- Довжина рукава: 62 см.

- Довжина: 76 см.

- Ширина під пахвами: 48 см.

- Ширина в плечах: 36 см.

- Параметри вказані для розміру S.

Склад: 95% Бавовна, 5% еластан.

Жакет жіночий Essentialвід Medicine

Багато жінок обожнюють носити блейзери і жакети, особливо на робочому місці. Проблема в тому, що вибір підходящої моделі може виявитися досить непростим. Тому пропонуємо кілька порад, які допоможуть максимально спростити цю процедуру:

1. Спочатку плечі. Зміни плеча складні і дорогі. Знайдіть стиль, який підходить Вашим плечам, щоб виглядати гарно і почуватися комфортно. Тим не менш, більшість жінок зіткнуться з примхами плеча. Пам'ятайте, що плечовий шов жакета повинен потрапити прямо туди, де закінчується Ваше власне плече; якщо він падає ближче до Вашої шиї, він занадто малий, а якщо виступає повз місця, де ваше плече починає нахилятися вниз, то просто є занадто великим. Що шукати в примірювальній? Якщо жакет жіночий Essential трохи тягне, це нормально, але якщо тягне забагато, то це не може бути Вашим кращим вибором.

2. Рукава поруч. Зміни рукава досить прості, хоча вони можуть бути дорогими, якщо блейзер вирівняний. На що звертати увагу? По-перше, розглянемо стиль. Блейзери з рукавами три чверті пропонують чудову кількість волі, в той час як ідеальна підгонка для повнометражних рукавів дуже специфічна. Повнометражний рукав жакета завжди повинен потрапляти трохи вище верхнього суглоба Вашого великого пальця, коли стоїте з руками по боках. Ваше зап'ястя саме повинно бути покрите. Все дуже просто.

3. Далі бюст. У кожної жінки тут свій унікальний набір завдань. Жінки з більшими грудьми можуть відчувати тягу. Якщо блейзер не підходить до Вашого бюсту, то, швидше за все, Ви це швидко помітите. Жакет, який правильно вписується в бюст, буде покривати близько половини кожної з грудей і знімати покриту область без згустків або зморшок. В ідеалі блейзер повинен красиво сидіти як на гудзиках, так і на розстебнутих гудзиках. Проте, блейзер, який відмінно підходить на гудзиках, але виглядає незграбно розстебнутим, не буде таким універсальним, як навпаки.

4. Не забувайте про торс. Взагалі кажучи, жіночий жакет Essential повинен слідувати природним вигинам Вашого тіла, не витягуючи і не провисаючи. Якщо у Вас є зморшки з боків або через спину, жакет, ймовірно, занадто малий в торсі. Або є згустки додаткової тканини навколо Вашого живота? Це свідчить про занадто великий в торсі розмір.

Немає результатів.
Для того, щоб залишити відгук Вам слід авторизуватися та оновити сторінку.
Даруємо 250₴ на першу покупку!
Отримайте знижку та заощаджуйте з кожним придбанням!
×