marker wheell center of wheel

Випробуй удачу!

Ви маєте шанс виграти знижку

Секретний код зі знижкою та деталі ми відправимо на ваш Email, який ви використали при реєстрації.

start button
-
×
phone(067) 374 05 57 Пн-Пт 09:00 - 18:00

Також ми пропонуємо такі продукти :

Джинси чоловічі CITY ATTITUDE

RS20-SJM320
1599 UAH 1119 UAH

Джинси чоловічі MEDICINE

RW22-SJM012
1549 UAH 1399 UAH

Джинси чоловічі ACADEMIC SCOUT RW17-SJM703 Колір Синій

Модель : RW17-SJM703
Стара ціна : 1399 UAH
Ціна : 770 UAH

Оберіть колір:
Синій

Оберіть розмір:
29 Таблиця розмірів

Джинси з колекції ACADEMIC SCOUT зі звичайною талією. Модель виконана з еластичного деніму.

- Фасон chinosy.

- Талія regular.

- Застібається на гудзик і блискавку.

- Денім з декоративними потертостями.

- Півобхват в поясі: 38,5 см.

- Напівобхват стегон: 53 см.

- Висота талії: 28 см.

- Ширина штанини знизу: 18 см.

- Ширина штанини зверху: 30 см.

- Довжина штанини: 105,5 см.

- Параметри вказані для розміру 31.

Склад: 72% бавовна, 1% еластан, 23% поліестер, 4% віскоза.

Чоловічі джинси Academic Scout

Джинси – це ікона стилю. Сучасні, зручні і стильні штани, призначені для щоденного носіння, які займають особливе місце в сучасному світі. Вперше чоловічі джинси з'явилися на заході в 1873 році. Їх жорсткий і міцний зовнішній вигляд робив їх ідеальною річчю для носіння при роботі на ранчо і золотих рудниках; пізніше вони стали символом холоднокровності, відповідним вибором для бунтівної молоді і бунтівників. Найкраще в джинсах –це їх універсальність. Жорсткі, зручні, універсальні, що легко піднімаються або опускаються, джинси настільки автентичні, що Ви будете добре виглядати незалежно від того, х чим саме їх носите. У наші дні асортимент джинсів для чоловіків розширився і містить в собі більше посадок, стилів та інновацій, ніж будь-коли.

Як правильно підібрати джинси чоловічі?

Це універсальний одяг, який можна надіти на побачення, прогулянку, вечірку і навіть на роботу, якщо в компанії вітається вільний дрес-код. Джинси чоловічі AcademicScout– це базовий предмет модного гардероба, який відмінно поєднується з іншими речами. Джинсові штани вже давно стали невід'ємним елементом гардеробу представників сильної статі. Вони не тільки активно використовується в повсякденності, але і займають почесне місце в колекціях класу lux. Навіть справжні шанувальники ділового стилю можуть купити класичні чоловічі джинси і істотно урізноманітнити фірмові офісні вбрання. Головне правильно – підібрати річ по фігурі і гармонійно поєднувати з рештою красивого одягу літнього або зимового гардероба. Для початку запам'ятайте, що відповідні джинси повинні:

-       бути Вашого розміру;

-       відповідати сезону;

-       бути хорошої якості;

-       бути актуального фасону і потрібного кольору.

Купити чоловічі джинси AcademicScout

При виборі даного товару звертайте увагу на те, щоб штани робили Вашу фігуру пропорційною. Даний фасон одягу визначається в залежності від крою і висоти посадки. Перш ніж купити чоловічі джинси, враховуйте їх посадку, котра визначає зовнішній вигляд речі, а також зручність в носінні. Чоловіки, в основному, віддають переваги класичним моделям (вільним і т. д.). Крім того, вибрати чоловічі джинси, потрібно з урахуванням таких критеріїв:

-       колір. Літні чоловічі джинси тонкі і світлі;

-       кишені. У класичному виконанні чоловічі джинси мають 5 кишень. Вони глибокі і міцні, вміщають смартфон, гаманець, ключі та інші предмети;

-       якість пошиття. Вони мають рівні, прямі і міцні шви без ниток, надійну фурнітуру, ґудзики з найменуванням марки виробника, фірмових лейб з натуральної шкіри.

Ціна джинси Україна також має значення: низька ціна говорить про погану якість виробу. У нашому інтернет-магазині Ви зможете купити штани за доступною вартістю, і носити їх не один сезон.

Рекомендації щодо вибору штанів в нашому інтернет-магазині

Головним правилом при виборі джинсів є розмір: якщо штани не будуть відповідати довжині і ширині, то Ви будете виглядати безглуздо. Ширина штанів повинна закривати щиколотку – не купуйте штани занадто вузькі; також не купуйте занадто вільні моделі: при стягуванні ременя Ви порушите пропорції тіла. Аксіоми, про які варто пам'ятати при виборі джинсів та іншого одягу:

-       висока талія візуально подовжує ноги, а низька – торс;

-       вільні джинси роблять Вас ширшими;

-       світлі кольори надають об'ємність;

-       деталі привертають увагу;

-       облягаюча тканина видає всі недоліки фігури.

На нашому сайті Ви зможете купити джинси колекції ACADEMIC SCOUT, високої якості та за доступною ціною. Ви будите приємно здивовані нашому широкому асортименту чудових моделей джинсів.

Елементи 1—1 із 1.

Красивая классическая модель, такие джинсы "сядут" на любую фигуру.
Дата:

Для того, щоб залишити відгук Вам слід авторизуватися та оновити сторінку.
Даруємо 250₴ на першу покупку!
Отримайте знижку та заощаджуйте з кожним придбанням!
×