marker wheell center of wheel

Випробуй удачу!

Ви маєте шанс виграти знижку

Секретний код зі знижкою та деталі ми відправимо на ваш Email, який ви використали при реєстрації.

start button
-
×
phone(067) 374 05 57 Пн-Пт 09:00 - 18:00

Також ми пропонуємо такі продукти :

Куртка жіноча пухова стебнована SUNSET BLVD RS17-KUD201 Колір Червоний

Модель : RS17-KUD201
Стара ціна : 3099 UAH
Ціна : 1089 UAH

Оберіть колір:
Червоний

Оберіть розмір:
34 Таблиця розмірів

Пухова куртка з колекції SUNSET BLVD. Утеплена модель виготовлена з гладкого матеріалу. - Наповнювач - натуральний пух і перо. - Облягаючий фасон. - Застібається на блискавку. - Завищений комір з запахом на замку. - Зовнішні кишені з застібкою. - Стебнована модель. - Гладка тканина. Наповнювач: Пір'я 10%, 90% Пух Основний матеріал: 100% Поліамід

Пухові куртки жіночі: що це і чому купити жіночу пухову куртку варто саме у нас?

При виборі кращої куртки для жіночого гардероба, потрібно приділяти додаткової уваги. Ви повинні шукати найкращий стиль для Вашого клімату, щоб переконатися, що Вам зручно носити куртку в різних випадках. Ви можете помітити куртку своїм фірмовим плюшем і «дутим» виглядом.

Як видно з наведеного нижче списку, ця куртка пухова жіноча виготовлена ??шляхом укладання суміші пір'я з пухом в синтетичний матеріал та його унікальним зшиванням. Ви можете знайти теплу куртку з вертикальним зшиванням, що надає йому класичний дизайн і приталений зовнішній вигляд. Інші куртки постачаються з горизонтальним зшиванням, що надає суттєвий вигляд, коли Ви перебуваєте в холодних температурах. Крім того, Ви можете знайти ромбовидне зшивання, що забезпечує унікальний зовнішній вигляд для особливих випадків. У кінцевому підсумку, жіночі пухові куртки (у більшості випадків) стійкі до водяного та вітрового середовища, і будуть теплими та затишними.

Пошук симпатичної куртки, яка пропонує як функціональність, так і стиль, ніколи не був простим заняттям. Найновіші оновлення сезону пропонують гарний дизайн, а гусяче наповнення змушує Вас відчувати, що Ви ніби загорнуті в «хмарку» комфорту. Ви знайдете теплу куртку з традиційними темними кольорами або сміливі, модні варіанти, які ідеально підходять для щоденних і особливих подій.

Якщо Ви виконуєте швидкий пошук в інтернеті, і його результати «куртки пухові жіночі» приведуть Вас на наш сайт, Ви можете бути шоковані тим, як багато результатів у нас може бути підібрано. Якщо Вам потрібно одягнути куртку, коли умови настільки холодні, що лише середнього шару буде недостатньо, Вам знадобиться ізольований верхній одяг. Розгляньте два основні фактори, які Ви обираєте:

  •          Тип ізоляції. Цей ключовий компонент куртки визначає, наскільки добре він зберігає тепло і обробляє вологі умови, а також, до наскільки малих розмірів він може бути упакований. Наскільки активно буде використовуватися куртка пухова жіноча, та як часто Ви в ній пітнітимете, також є фактором у виборі ізоляції.
  •          Особливості куртки. Витяжки, регулювання, вентиляційні отвори, кишені та особливості, такі як додаткові еластичні застібки, впливають на комфорт і зручність.

Інші міркування включають вагу та матеріали:

  •          Вага та стискання важливі для будь-якої діяльності, де Ви будете носити куртку в упаковці.
  •          Матеріали оболонок впливають на захист від дощу, повітропроникність, рухливість, довговічність і здатність оболонки захищати від вітру.
Елементи 1—3 із 3.

Красивая, теплая и очень практичная курточка. Мне нравится!
Дата:


Дуже тепла ,до того ж яскрава курточка. В такій не залишишся непомітною ))
Дата:


Тепленька, тоненька(не додає зайвих сантиметрів, як деякі куртки). Це величезний плюс. Стильна
Дата:

Для того, щоб залишити відгук Вам слід авторизуватися та оновити сторінку.
Даруємо 250₴ на першу покупку!
Отримайте знижку та заощаджуйте з кожним придбанням!
×