marker wheell center of wheel

Випробуй удачу!

Ви маєте шанс виграти знижку

Секретний код зі знижкою та деталі ми відправимо на ваш Email, який ви використали при реєстрації.

start button
-
×
phone(067) 374 05 57 Пн-Пт 09:00 - 18:00

Також ми пропонуємо такі продукти :

Сонцезахисні окуляри чоловічі BASIC RS19-OKM402 Колір Чорний

Модель : RS19-OKM402
Стара ціна : 329 UAH
Ціна : 199 UAH

Оберіть колір:
Чорний

Оберіть розмір:
Таблиця розмірів

Сонцезахисні окуляри з колекції BASIC. Модель має оправу з пластику. Мають захист UV 400.

- Форма оправи: прямокутна.

- Захист від ультрафіолетового випромінювання.

- Ширина оправи: 140 мм.

- Ширина лінзи: 53 мм.

- Висота лінзи: 43 мм.

- Висота оправи: 51 мм.

Склад: синтетичний матеріал.

Чи знаєте Ви, що сонцезахисні окуляри не пропускають сонце у Ваші очі, а світ – у Ваші справи? Але Ви можете не знати, що у них довга історія – і вони можуть зробити для Вас набагато більше, ніж захищати від яскравого світла і виглядати круто.

Ці 5 фактів про сонцезахисні окуляри чоловічі Basic змусять побачити цей аксесуар в новому світлі.

1. Сонцезахисні окуляри старші від сучасної цивілізації. Археологи виявили сонцезахисні окуляри, що використовувалися доісторичними ескімосами кілька років тому. Мисливці билися з арктичною стихією в масках з моржових іклів, з вузькими прорізами над очима. Як і сьогоднішні тоновані лінзи, цей дизайн захищав їхні очі від інтенсивного блиску сонця на тлі снігу.

2. У Стародавні часи сонцезахисні окуляри були символом статусу. Римський імператор Нерон спостерігав за боєм гладіаторів в Колізеї через захисні лінзи, зроблені з полірованих дорогоцінних каменів, а в Китаї XII століття темні окуляри з напівдорогоцінного димчастого кварцу використовувалися в суді, щоб допомогти суддям приховати вираз свого обличчя. Ця практика, як було сказано, робила судові процеси більш неупередженими, приховуючи будь-які підказки до майбутнього вироку.

3. Один підприємець зробив сонцезахисні окуляри мейнстрімом. У 1919 році Сем Фостер залишив свою роботу в фірмі з виробництва пластмас, щоб піти поодинці, виробляючи свої власні продукти з тоді ще нового матеріалу. Він постійно винаходив свій бізнес, намагаючись знайти нішу – в різні періоди часу він спеціалізувався на всьому, починаючи від жіночих аксесуарів для волосся і закінчуючи медичним обладнанням. Протягом десяти років Фостер тримав свій бізнес у тіні, але не мав жодного проривного успіху. Потім, в 1929 році, він розробив найперші сучасні сонцезахисні окуляри. Незабаром ця мода поширилася і на Голлівуд, де найбільші знаменитості того часу використовували їх, щоб приховати свої обличчя від папараці, що миттєво зробило сонцезахисні окуляри більш «крутими»!

4. Чоловічі сонцезахисні окуляри приваблюють жінок. Ванесса Браун, дослідник культури в Ноттінгемському університеті Трента, теоретизує, що суть аксесуара виходить з почуття таємниці: частково приховуючи обличчя, вони викликають цікавість; таємниця та цікавість відіграють ключову роль у жіночому сексуальному бажанні. Іншими словами, те, що жінки вважають сексуальним, може мати набагато більше відношення до того, що приховано, ніж до того, що відкрито. Навіть у платонічному контексті почуття інтриги в поєднанні з чудовим особистим стилем неминуче приваблює людей. Якщо вони відчувають, що є щось, чого Ви не показуєте, вони хочуть дізнатися більше.

5. Носіння сонцезахисних окулярів може Вплинути на поведінку. У експерименті, проведеному в Університеті Торонто, учасникам пропонувалося розділити 6 доларів будь-яким способом, який вони виберуть, між собою і невидимим учасником в іншій кімнаті. Випробовувані, що носили сонячні окуляри, були менш щедрі - в середньому вони віддавали на долар менше, ніж ті, хто цього не робив. Дослідники припускають, що носіння чоловічих сонцезахисних окулярів сприяє почуттю анонімності, що робить людей менш відповідальними. Сонцезахисні окуляри приховують важливі соціальні сигнали, створюючи це почуття таємниці, згадане вище, але також кидаючи дуже легкий ключ у звичайну взаємодію між людьми.

Немає результатів.
Для того, щоб залишити відгук Вам слід авторизуватися та оновити сторінку.
Даруємо 250₴ на першу покупку!
Отримайте знижку та заощаджуйте з кожним придбанням!
×