marker wheell center of wheel

Випробуй удачу!

Ви маєте шанс виграти знижку

Секретний код зі знижкою та деталі ми відправимо на ваш Email, який ви використали при реєстрації.

start button
-
×
phone(067) 374 05 57 Пн-Пт 09:00 - 18:00

Також ми пропонуємо такі продукти :

Топ жіночий SUMMER FEST

RS21-TSD806
359 UAH 259 UAH

Футболка жіноча MEDICINE

RS22-TSD944
499 UAH 399 UAH

Футболка жіноча DOMINIK BRONIEK FOR MEDICINE RS19-TSD108 Колір Хакі

Модель : RS19-TSD108
Ціна : 499 UAH

Оберіть колір:
Хакі

Оберіть розмір:
Таблиця розмірів

Футболка з колекції DOMINIK BRONIEK. Модель виконана з трикотажу з принтом.

- Модель зі спеціальної колекції Dominik Broniek для Medicine.

- Прямий фасон.

- Круглий виріз.

- Кишенька на грудях.

- Довжина: 74 см.

- Ширина під рукавами: 51 см.

- Параметри вказані для розміру S.

Склад: 100% бавовна.

Важливо усвідомити, що хоча футболки можуть бути веселими та легкими в носінні, вони, зазвичай, розглядаються як одягнений варіант для гардеробу людини. Для боротьби з будь-яким типом негативної конотації з футболкою користувач повинен переконатися, що він одягається та відповідає футболкам належним чином. Ось кілька порад, які допоможуть Вам визначитися з правильною футболкою для вас:

Стиль та посадка

Жінки мають більше різних варіантів, ніж чоловіки, коли справа стосується вибору фасону та облягання футболки. На відміну від чоловіків, які мають лише три стилі (звичайний, слім та великий і високий), жіночі футболки можуть відрізнятися за розміром і зовнішнім виглядом настільки різко, що не існує точних назв для кожного стилю. Тож вибираючи футболку, яка підійде Вам, слід врахувати, чи буде вона добре виглядати, як вона підійде і що вона розкриє.

Перше, що слід визнати, це те, що футболка – це завжди більш повсякденний вигляд, ніж блузка або плаття. Тож, розглядаючи футболку, не слід занадто старатися виглядати надзвичайно сексуально чи вишукано. Футболки мають бути повсякденні з невимушеним виглядом, - це завжди має бути в центрі уваги при вирішенні питання, яку футболку носити. Однак, перед покупкою, жінки повинні розглянути кілька речей: тип тіла, які особливості вона готова підкреслити та яке повідомлення вона сподівається надіслати.

Тип тіла. Незалежно від Вашого розміру, Ви повинні вибрати футболку, яка компліментує Ваш тип тіла, не перенапружуючи себе. Однак Ви повинні бути чесними і приймати себе такою, як є. Не думайте, що є стандарти краси, яких Ви повинні дотримуватися. Знайдіть, що для Вас працює краще за все, і використовуйте це на власну користь.

Підкреслення чеснот. Жіночі футболки випускаються з такою різноманітністю крою, що Ви завжди зможете знайти такий, який компліментує ту область тіла, якою Ви пишаєтеся найбільше, під час опускання інших ділянок. Наприклад, якщо Ви любите зовнішній вигляд своїх рук, але відчуваєте себе менш впевнено щодо верхньої частини грудей, можете знайти модель з коротшими середніми рукавами і звичайним вирізом. Якщо вважаєте, що ноги є найбільш привабливим аспектом Вашого тіла, можете вибрати футболку, яка більше підкреслює відкриті ноги.

Повідомлення, яке ви надсилаєте. На жаль, Ваш гардероб надсилає повідомлення, подобається вам це чи ні. Ви можете почувати себе комфортно в футболці з низьким вирізом, облягаючій, що підкреслює Вашу діафрагму. Однак Ви можете і, швидше за все, сприйматись інакше, ніж жінка, яка носить більш консервативну футболку, яка занижує будь-яку частину тіла. Немає хорошого чи поганого рішення, лише повідомлення, яке хочете надіслати.

Немає результатів.
Для того, щоб залишити відгук Вам слід авторизуватися та оновити сторінку.
Даруємо 250₴ на першу покупку!
Отримайте знижку та заощаджуйте з кожним придбанням!
×