marker wheell center of wheel

Випробуй удачу!

Ви маєте шанс виграти знижку

Секретний код зі знижкою та деталі ми відправимо на ваш Email, який ви використали при реєстрації.

start button
-
×
phone(067) 374 05 57 Пн-Пт 09:00 - 18:00

Також ми пропонуємо такі продукти :

Куртка чоловіча COMFORT UP

RW20-KUM800
2999 UAH 2199 UAH

Куртка чоловіча MEDICINE

RW22-KUM800
4299 UAH 3799 UAH

Куртка чоловіча MEDICINE

RW23-KUM702
5499 UAH 4099 UAH

Куртка-бомбер чоловіча RW19-KUM101 Колір Темно-бордовий

Модель : RW19-KUM101
Стара ціна : 1999 UAH
Ціна : 949 UAH

Оберіть колір:
Темно-бордовий

Оберіть розмір:
M Таблиця розмірів

Куртка-бомбер виконана з гладкої тканини.

- Кишеньки на грудях.

- Прорізні кишені.

- Стягуючі манжети.

- Модель з підкладкою.

- Довжина рукава: 69 см.

- Довжина: 68 см.

- Ширина під рукавами: 55 см.

- Ширина в плечах: 43 см.

- Параметри вказані для розміру M.

Склад: 100% поліестер.

Куртка-бомбер RW19-KUM101 з колекції Medicine – це предмет верхнього одягу поза часом, який повинен належати кожному чоловікові. Класичний бомбер, який поставляється в різних стилях і може підійти для багатьох випадків, є одночасно модним і універсальним. Так що, якщо Ви шукаєте щось, щоб зігрітися взимку або стиль заяви, щоб завершити повсякденний одяг, представлений на даній сторінці нашого інтернет-магазину варіант – це відповідь. У цьому посібнику ми допоможемо Вам зорієнтуватися в різних доступних типах і покажемо, як саме стилізувати куртку-бомбер.

Що таке куртка-бомбер RW19-KUM101?

Куртка-бомбер – це військова льотна куртка, яка виникла під час Першої світової війни, коли пілотам був потрібен теплий і міцний верхній одяг для польотів. З часом цей предмет одягу був прийнятий звичайними цивільними особами і тепер є стандартним предметом чоловічої моди. Хоча ця куртка колишнього пілота традиційно зроблена зі шкіри, тепер вона також виготовляється із замші, вовни, нейлону, поліестеру і багато чого іншого. У той час як, зазвичай, характеризується ребристими манжетами і подолом, застібкою на блискавку спереду і певним вирізом, бомбер бачив багато варіацій протягом багатьох років; сьогодні цей класичний предмет чоловічого гардеробу доступний в широкому діапазоні стилів, кроїв і кольорів.

Сьогодні існує багато фантастичних способів носити куртку-бомбер. Але, перш ніж Ви почнете комплектувати свій наряд, потрібно вибрати, яку куртку-бомбер від Medicine збираєтеся носити. Якщо виберете чорний Шкіряний бомбер або коричневий замшевий стиль, це серйозно вплине на те, як будете його носите, тому не забудьте вибирати мудро.

Бордовий бомбер. Бордова куртка-бомбер була вперше схвалена панками, які прийняли одяг між 60-ми і 80-ми рр.; сьогодні куртка може підходити до різних стилів, але все ще корисна для додавання відтінку ставлення до Вашого вбрання. Щоб «прокачати» бордовий бомбер в 2020 році, спробуйте поєднувати його з чорними джинсами і чорною футболкою або толстовкою. Результатом буде різкий casuallook, який ідеально підходить для вихідних.

Оливкова кртка-бомбер. Оливкові бомбери, поряд з іншими відтінками зеленого, є популярним вибором для чоловіків. Унікальний колір добре поєднується з військовою естетикою куртки і ідеально підходить для створення стильного повсякденного вбрання. Працюючи в якості акценту, який може доповнити решту Вашого образу, оливковий бомбер найкраще поєднується з базовими брюками, такими як штани-чінос або джинси. Він також має тенденцію здаватися найбільш приємним, коли його носять з нейтральними кольорами або іншими землистими відтінками.

Чорна куртка-бомбер. Коли справа доходить до вибору куртки-бомбера, чорний – класичний вибір: крім того, що вона виглядає гладкою, чорна куртка-бомбер також універсальна і може легко підходити для різних нарядів. Для стильного спортивного образу спробуйте вибрати чорний нейлоновий бомбер. Крім того, чорний шкіряний бомбер може працювати для гострих нарядів, в той час як вовняні і замшеві стилі ідеально підходять для більш розумного зовнішнього вигляду. Після того, як обрали правильний для себе варіант, просто адаптувати свій зовнішній вигляд відповідно.

Немає результатів.
Для того, щоб залишити відгук Вам слід авторизуватися та оновити сторінку.
Даруємо 250₴ на першу покупку!
Отримайте знижку та заощаджуйте з кожним придбанням!
×