marker wheell center of wheel

Випробуй удачу!

Ви маєте шанс виграти знижку

Секретний код зі знижкою та деталі ми відправимо на ваш Email, який ви використали при реєстрації.

start button
-
×
phone(067) 374 05 57 Пн-Пт 09:00 - 18:00

Також ми пропонуємо такі продукти :

Куртка жіноча BOHO BREEZE

RS20-KUD516
1299 UAH 999 UAH

Куртка жіноча ARTISANATURA RW19-KUD500 Колір Оливковий

Модель : RW19-KUD500
Стара ціна : 2799 UAH
Ціна : 1399 UAH

Оберіть колір:
Оливковий

Оберіть розмір:
XS Таблиця розмірів

Пухова куртка з колекції ARTISANATURA. Утеплена модель виконана з гладкої тканини.

- Прямий фасон.

- Застібається на блискавку.

- Кишені із застібкою.

- Утеплена модель з підкладкою.

- Модель з капюшоном.

- Ширина під рукавами: 46 см.

- Ширина в плечах: 38 см.

- Довжина рукава: 63 см.

- Довжина: 59 см.

- Параметри вказані для розміру S.

Наповнювач: 20% пір'я, 80% пух. Основний матеріал: 100% поліамід.

Чому варто купити куртку жіночу ARTISANATURA?

Куртка жіноча ARTISANATURA ціна якої зараз на нашому сайті є акційною і складає усього 1799 грн, представляє собою елемент верхнього одягу, утеплена м'якими і теплими подушечками пір'я качки або гуски. Пух – це фантастичний ізолятор, оскільки лофт (або пухнастість) пуху створює тисячі крихітних повітряних кишень, які вловлюють тепле повітря і зберігають тепло, таким чином допомагаючи власниці залишатися зігрітою навіть в холодну зимову погоду.

Пухова набивка куртки буде пером, пухом, або їх комбінацією; гусячий пух часто вважається найтеплішим і легким, але куртки з качиного пуху або куртки з комбінацією часто дешевше.

Сила заповнення пуху – це міра лофту або «пухнастості» пуху і його ізоляційних властивостей: чим вище потужність заповнення, тим більше повітряних кишень в пуху і тим більше ізолюючої буде куртка жіноча ARTISANATURA для своєї ваги. Потужність заповнення розраховується в лабораторних умовах і вимірюється в кубічних дюймах на унцію: для перевірки потужності заповнення унція пуху стискається вантажем в скляному циліндрі; це здатність пружинити, а «лофт» розраховується як потужність заповнення.

Потужність заповнення також є показником якості використовуваного пуху: чим краще якість пуху, тим вище потужність заповнення. Оскільки потрібно менше пуху, щоб забезпечити таку ж кількість тепла, куртки з більш високою здатністю заповнення, як правило, легше і краще стискаються. Потужність заповнення коливається від 400 до 900.

Зовнішній матеріал

Матеріали, що використовуються для зовнішньої оболонки, будуть впливати на продуктивність жилетів чотирма життєво важливими способами:

  •          Міцність
  •          Вага
  •          Тепло
  •          Водонепроникність / Повітропроникність

Надлегкий пуховик буде виготовлений з тонкого, легкого матеріалу для зовнішньої оболонки. Хоча він ідеально підходить для зниження ваги, проте може бути більш уразливим для зачеплення і саден. Купити куртку жіночу ARTISANATURA рекомендується, якщо носитимете її час від часу в холодні дні; якщо ж шукаєте куртку, щоб носити її регулярно протягом багатьох років, варто пошукати трохи більш важку і товсту зовнішню оболонку, яка прослужить набагато довше, в нашому каталозі.

Куртка жіноча ARTISANATURA не повинна бути занадто приталеною або занадто вільною. Ви повинні дозволити додавати шари одягу під низом, але переконайтеся, що він не надто місткий, так як холодне повітря може проникати через поділ і руки. Пуховики, як правило, важче звичайних водонепроникних курток або вовняних пальто, тому пам'ятайте, що Вам потрібно трохи місця, щоб мати змогу рухатися.

Елементи 1—1 із 1.

Красивий, теплий і зручний пуховик неймовірного оливкового кольору. Така куртка підходить для створення стильного образу: кежуал, спортивний та елегантний.
Дата:

Для того, щоб залишити відгук Вам слід авторизуватися та оновити сторінку.
Даруємо 250₴ на першу покупку!
Отримайте знижку та заощаджуйте з кожним придбанням!
×