marker wheell center of wheel

Випробуй удачу!

Ви маєте шанс виграти знижку

Секретний код зі знижкою та деталі ми відправимо на ваш Email, який ви використали при реєстрації.

start button
-
×
phone(067) 374 05 57 Пн-Пт 09:00 - 18:00

Також ми пропонуємо такі продукти :

Кросівки чоловічі BASIC

RS19-OBM301
1499 UAH 1299 UAH

Черевики чоловічі RETRO VIBES

RW19-OBM404
1599 UAH 1299 UAH

Кросівки чоловічі CITY ATTITUDE

RS20-OBM302
1499 UAH 1049 UAH

Мокасини чоловічі BASIC RS19-OBM503 Колір Пісочний

Модель : RS19-OBM503
Стара ціна : 1499 UAH
Ціна : 780 UAH

Оберіть колір:
Пісочний

Оберіть розмір:
Таблиця розмірів

Мокасини з колекції BASIC. Модель виконана із замші.

- М'який носок.

- Гумова підошва.

- Шкіряна внутрішня частина.

- Довжина устілки становить: 27 см.

- Параметри вказані для розміру: 42.

Склад: замша.

Чоловічі мокасини Basic: керівництво з вибору

Цікаво, що мокасини – це непростий стиль взуття, оскільки вони часто асоціюються з багатьма різновидами. Наприклад, навіть лоуфери і топсайдери – це різновиди мокасин. Таким чином, їх вибір і покупка може бути насправді дуже заплутаним завданням! На щастя, дане коротке керівництво допоможе краще зрозуміти, що таке мокасини і як їх можна носити.

Трішки історії…

Корінним народам Північної Америки приписують винахід безлічі речей, одним з яких є мокасини. Це архетипові цільні туфлі, і сучасні тапочки мають з ними дуже близьку схожість. Оскільки підошви були зроблені з тієї ж м'якої шкіри, що і верхня (часто оленяча), вони були надзвичайно гнучкими.

Структурно, чоловічі мокасини були зроблені для захисту ніг, дозволяючи власнику відчувати землю під ними. Естетично, часто була вишивка або бісероплетіння на верхній частині. Можливо, не дивно, що це має схожість з іншими черевиками американського Середнього Заходу і Південного Заходу, зокрема з ковбойським чоботом.

Відмінний ранній приклад того, як форма зустрічає функціональність, слово «мокасин» є спорідненим алгонкінському слову «макасин», яке просто означало «взуття».

Як носити мокасини чоловічі Basic?

Незалежно від того, про який стиль мокасин Ви говорите, це повсякденне взуття – ніяких костюмів або дивних піджаків і брюк, будь ласка!

Формальність. Втілення повсякденного комфорту, мокасини можуть бути одягнені так само, як тапочки або одягнені з чіносами або джинсами, в залежності від стилю.

Сезонність. Мокасини чоловічі доступні у великій різноманітності кольорів, матеріалів і стилів конструкції. Залежно від стилю, їх можна носити в будь-який час року!

Чи повинні Ви купити мокасини чоловічі Basic?

Одним словом, так, адже існує так багато різних стилів мокасин, що майже неможливо не володіти парою.

З урахуванням сказаного, потрібно розглянути тип власного гардеробу і купити мокасини, які знаходяться в синхронізації з цієї естетикою. Якщо Ви одягаєтеся в піджак і краватку п'ять днів на тиждень, то захочете зосередитися на придбанні більш модних стилів; якщо віддаєте перевагу джинсам і «застебнутому на гудзики» стилю чоловічого одягу, Ваш світ відкриється трохи більше з повсякденними мокасинами.

До того ж, всі мають вихідні та святкові дні, тому треба мати принаймні одну пару на такий випадок, яка Вам подобається, і це можуть бути саме чоловічі мокасини Basic!

Немає результатів.
Для того, щоб залишити відгук Вам слід авторизуватися та оновити сторінку.
Даруємо 250₴ на першу покупку!
Отримайте знижку та заощаджуйте з кожним придбанням!
×