marker wheell center of wheel

Випробуй удачу!

Ви маєте шанс виграти знижку

Секретний код зі знижкою та деталі ми відправимо на ваш Email, який ви використали при реєстрації.

start button
-
×
phone(067) 374 05 57 Пн-Пт 09:00 - 18:00

Також ми пропонуємо такі продукти :

Светр чоловічий MEDICINE

RW22-SWM071
1499 UAH 1199 UAH

Блуза чоловіча MEDICINE

RW23-BLM406
1899 UAH 1599 UAH

Кардиган чоловічий LESS IS MORE RS17-SWM300 Колір Бежевий

Модель : RS17-SWM300
Стара ціна : 1899 UAH
Ціна : 600 UAH

Оберіть колір:
Бежевий

Оберіть розмір:
MS Таблиця розмірів

Джемпер з колекції LESS IS MORE. Модель виконана з гладкого трикотажу. - Прямий фасон. - Оздоблення у вигляді стяжки. - Гладкий трикотаж. - Декоративні вставки. - Модель без застібки. - Ширина під пахвами 50 см. - Довжина рукава 53 см. - Довжина 81 см. - Параметри вказані для розміру M. Склад: 100% бавовна.

Кардигани чоловічі: що потрібно знати і враховувати, щоб купити кардиган чоловічий?

Як показує практика, значна частина чоловіків, які відправляються в місцевий магазин або на простори інтернету для того, щоб поповнити свій гардероб новими речами, абсолютно не розрізняють «верх» за видами, наприклад, не відрізняючи кардигани чоловічі від пуловерів, використовуючи для всього цього розмаїття лаконічне слово «кофта». І, хоча вони частково праві, таке узагальнення може створити додаткову плутанину під час вибору, ускладнивши і без того непростий процес, який вимагає врахування багатьох різних факторів – від ціни до наявності манжетів на рукавах, щоб залишитися задоволеним покупкою за підсумком. Для того, щоб постаратися максимально полегшити цю процедуру, наша команда інтернет-магазину «Medicine Wear» вирішила в даному розділі, в якому представлені чоловічі кардигани, зупинитися на них більш детально, згадавши відмінні риси, знаючи які, Ви більше ніколи не переплутаєте їх з іншими видами кофт!

Звідки чоловічі кардигани отримали свою назву?

Вважається, що вони були так названі на честь генерал-майора Джеймса Томаса Бруденелла, 7-го графа Кардігана, який був британським офіцером, який служив у Кримській війні. Однак цей факт не дуже допомагає у визначенні того, що ж являє собою даний вид одягу. Кардигани чоловічі – це трикотажна кофта або светр, що застібається спереду. Подібне фронтальне застібання на гудзики дозволяє носити кардиган відкритим або закритим в якості заміни піджака, що забезпечує плавний перехід від зовнішнього одягу до внутрішнього. Характеризується універсальністю, що дозволяє одягати його в широкому діапазоні температур, через що чоловічі кардигани купити можна в якості майже всепогодного одягу.

Характеристики кардигана:

  •          В'язаний светр
  •          'V' шия
  •          Застібається на гудзики спереду (Вам також може попастися на очі кардиган чоловічий на блискавці, але його не можна вважати істинним кардиганом)
  •          Немає гудзиків на рукавах
  •          Немає лацканів
  •          Немає грудної зони
  •          Зазвичай має дві бічні кишені, але вони є необов'язковими
  •          Доступні також варіанти без рукавів, хоча, строго кажучи, вони називаються трикотажними жилетами.
  •          Доступний у простих, текстурованих, легких або щільних трикотажних виробах (іноді схожих за формою на светр)
  •          З одного боку, чоловічі кардигани дуже схожі на жакети, але, з іншого боку, є зовсім іншими.

Сучасні стилі кардигана

Більшість чоловічих кардиганів в наші дні мають пластикові гудзики, тоді як рогові, перламутрові, дерев'яні або шкіряні кнопки є класичними і переважними. Якщо Ваш одяг поставляється з пластиковими кнопками, вони легко обмінюються. Більш того, заклепки являють собою приємну альтернативу тим, хто шукає щось інше. Як уже згадувалося раніше, кардигани чоловічі на блискавці також доступні, але багатьом вони припадають не до душі через відсутність класичної привабливості і впертого небажання застібок-блискавок лежати рівно. Крім того, класичні кардигани на ґудзиках зазвичай мають V-подібну горловину, яка дозволяє показувати краватку або метелика, а також функцію, яка прекрасно доповнює класичний гардероб.

Елементи 1—1 із 1.

Добротный кардиган, который подойдет даже для строго дресс-кода. На раннюю осень и позднюю весну, когда погода нестабильная - это для меня идеальное решение. Он совсем не холодный, цвет нейтральный, а заплатка на локте актуальный тренд.
Дата:

Для того, щоб залишити відгук Вам слід авторизуватися та оновити сторінку.
Даруємо 250₴ на першу покупку!
Отримайте знижку та заощаджуйте з кожним придбанням!
×