marker wheell center of wheel

Випробуй удачу!

Ви маєте шанс виграти знижку

Секретний код зі знижкою та деталі ми відправимо на ваш Email, який ви використали при реєстрації.

start button
-
×
phone(067) 374 05 57 Пн-Пт 09:00 - 18:00

Також ми пропонуємо такі продукти :

Сандалі жіночі BASIC

RS19-OBD600
1499 UAH 780 UAH

Тапки жіночі GIFTS

RW20-ROD902
499 UAH 299 UAH

Мокасини жіночі BASIC RS19-OBD402 Колір Пісочний

Модель : RS19-OBD402
Стара ціна : 1599 UAH
Ціна : 780 UAH

Оберіть колір:
Пісочний

Оберіть розмір:
Таблиця розмірів

Мокасини з колекції BASIC. Модель виконана із замші.

- Злегка ущільнений носок.

- Стійка підошва.

- Злегка ущільнений зад.

- Довжина устілки становить: 24 см.

- Параметри вказані для розміру: 37.

Верх: замша. Внутрішня частина: текстиль. Підошва: синтетичний матеріал.

Мокасини жіночі: як вибрати і купити жіночі мокасини?

В цьому розділі взуття нашого інтернет-магазину представлені брендові жіночі мокасини колекції Basic, випущеної іменитою польською торговою маркою Medicine і, варто зазначити, вони завжди затребувані і актуальні, а в деяких випадках виявляються навіть більш популярними, ніж «традиційні» туфлі або балетки. Однак для тих дівчат, які вирішили вперше купити жіночі брендові мокасини, може бути досить непросто вибрати серед усього доступного розмаїття відповідну пару, точно визначаючи моменти, що заслуговують першочергової уваги. У даній статті ми постараємося більш предметно пояснити, що собою являють мокасіни жіночі і які їх переваги над іншими видами взуття.

Спочатку мокасини жіночі були м'яким замшевим взуттям індіанців, звідки і походить назва «мокасини», - позначення, прийняте більшістю світових мов практично без змін. Сьогодні ж це вкрай популярне взуття як серед жінок, так і серед чоловіків; багато брендових мокасин, що поставляються на ринок іменитими виробниками, законодавцями моди, виготовляються вручну з високоякісних матеріалів, завдяки чому їх текстура є приємною і м'якою на дотик, що покриває шкіру подібно замшевій рукавичці. Враховуючи те, що в більшості випадків для матеріалу вибирається шкіра і комфорт носіння не викликає жодних сумнівів, жіночі кросівки мокасини Київ рекомендує носити на босу ногу (без шкарпеток).

Чи можна мокасини жіночі купити дешево?

Навіть сьогодні таке взуття все ще виконане в особливому стилі, особливістю якого є шкіряна частина, що покриває весь «перед» стопи, що не відноситься до інших типів взуття. Ось чому мокасіни жіночі, каталог яких Ви можете вивчити у відповідному розділі нашого сайту, використовують багато шкіри, що робить їх більш дорогими, ніж, наприклад, клеєні туфлі. Само собою, приділяється особлива увага ретельному відбору матеріалів, розробці прототипів і забезпеченню постійного виробничого контролю, щоб стильні жіночі мокасини, що випускаються, були ще й якісними.

Жіночі мокасини можна легко виявити за типовим стібком із замші, що з'єднує шкіряну частину під передньою частиною стопи і «верх», а також особливо м'якою і комфортною підошвою. Ще однією типовою рисою є оптично маркований листовий шов, який завжди ретельно обробляється, нерідко – вручну. Функцію устілки виконує цінна м'яка верхня шкіра, яка оточує ступню як рукавичка і, таким чином, гарантує оптимальну гнучкість і м'якість при ходьбі. Мокасини жіночі (Київ) забезпечують чудову пристосовність до ноги користувача, так як дизайн зберігає ідеальні природні властивості розтягування і, таким чином, взуття ідеально адаптується до індивідуальної форми стопи при носінні.

Немає результатів.
Для того, щоб залишити відгук Вам слід авторизуватися та оновити сторінку.
Даруємо 250₴ на першу покупку!
Отримайте знижку та заощаджуйте з кожним придбанням!
×